dla nie ważne, żeby miał 6 cali w każdą stronę (ale płaski z jednej strony - więcej figsów się wtedy za nim mieści) i można było za nim schować całą moją armię;]
Zacząłem prace nad nowym Herdstonem
Podstawa ma 6,5' x 5,5' , nie kupiłem Temple of Skull które byłoby jeszcze lepszym Herdstonem ale wielkość była by przegięciem pały.
Jak skończę to wstawię fotki, a jak nie to będzie do zobaczenia na bazyliszku
Witam- trochę dawno nikt tu nie pisał .
Od jakiegoś czasu zbieram bestyje i też sobie nastrugałem swojego heardstone'a- zapraszam do zaglądniecia jesli ktoś będzie miał ochotę
Warpaint-redscorpion.blog.pl
pozdrawiam
Znalazłem fajną alternatywę, dla Heardstonea jakby komuś brakowało chęci lub umiejętności by go zrobić własnoręcznie, a cena 7 dolarów nie jest jakaś wygórowana. http://www.minimonsters.eu/ChaosObelisk.html
Może i tak, ale zawsze coś w profeszjonal edyszon, a nie jakaś kiepska samoróbka wyglądająca jak nie to czym powinna być, bez urazy, ale zawsze to jakaś alternatywa.
Kupić można wszystko, ale czy będzie lepsze tylko dlatego, że jest kupione, nie do końca. Zrobienie czegokolwiek samemu pozwala mieć coś unikatowego, jednorazowego, a czy komuś wychodzi to lepiej lub trochę gorzej to już inna sprawa. Podejrzewam jednak, że każdy jest dumny ze swojego ulepka- a jak ktoś nie ma chęci, umiejętności a może boi się, że ktoś źle oceni jego pracę to może zawsze kupić gotowca. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Pozdrawiam.
Nie jest to określone.
Niektórzy uważają że ma być okrągły i nie większy niż 6 cali lub wielkości płyty CD ale są to ograniczenia wyssane z palca tj. z uściśleń sędziowskich
Mój jest zatem nieregulaminowy bo prostokątny 4,5 x 6,5 cali.
Za duży niewygodny za mały też zły. Generalnie kieruj sie zdrowym rozsądkiem.