Zasady zachowania się przy stole
Re: Zasady zachowania się przy stole
Grając na turnieju, na pytanie przeciwnika: "Czy mógłbyś mi pokazać swoją rozpiskę" odpowiadamy grzecznie (nawet w pierwszej rundzie) "proszę bardzo, oto moja rozpiska" mimo iż na usta ciśnie się: "g. cię to powinno obchodzić co mam w rozpisce..." Ale to taki szczegół. 

-
- Oszukista
jeszcze zadnemu mojemu przeciwnikowi nie przeszkadzalo moje wychodzenie na fajke.
1) jak sie zdarzy raz na caly tur to jest max
2) i tak koncze bitwy minimum 30 min przed czasem
1) jak sie zdarzy raz na caly tur to jest max
2) i tak koncze bitwy minimum 30 min przed czasem

Dosć. Dalszy wykład o filozofii kultury Kielc i okolic ląduje w śmietniku. Sugeruję nie wracać do tego tematu. Mhroczny, ogarnij się trochę. Mod
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:

a co do krzyczenia przy rzutach (generał sorry, że wracam ale to nie o bachorach i waleniu w ryj

Wiesz Rakso ja nie mam nic przeciwko soczystej kur..., nie mam nic przeciwko temu, ze przeciwnik się wkurza cieszy śmieje itd. bez przesady. Chodzi mi o zachowanie które w drastyczny sposób wypada poza ogólnie przyjęte ramy.
Jeszcze jedno - ja nie chce nikogo obrażać ale zwrócić uwagę na pewne zachowania.
Pozdrawiam
Tomek
Jeszcze jedno - ja nie chce nikogo obrażać ale zwrócić uwagę na pewne zachowania.
Pozdrawiam
Tomek
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Dla mnie wartym zwrócenia uwagi zachowaniem jest wyrzucanie dzieci przez zamknięte okna.
Powinniśmy chyba dopisać do listy
.
Powinniśmy chyba dopisać do listy

runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.