Zasady zachowania się przy stole

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Remo
Falubaz

Re: Zasady zachowania się przy stole

Post autor: Remo »

Grając na turnieju, na pytanie przeciwnika: "Czy mógłbyś mi pokazać swoją rozpiskę" odpowiadamy grzecznie (nawet w pierwszej rundzie) "proszę bardzo, oto moja rozpiska" mimo iż na usta ciśnie się: "g. cię to powinno obchodzić co mam w rozpisce..." Ale to taki szczegół. :D

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Lazur pisze:
Rainhold pisze:z drugiej strony korzystania z kibelka w czasie bitew też zabronić? :roll:
bitwa=stres :P
Lepiej niech już idzie niż ma psuć powietrze przy stole
To odnośnie palenia czy wizyty w toalecie?
;P

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

jeszcze zadnemu mojemu przeciwnikowi nie przeszkadzalo moje wychodzenie na fajke.
1) jak sie zdarzy raz na caly tur to jest max
2) i tak koncze bitwy minimum 30 min przed czasem :roll:

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

hehe mnie raz jeden koleś zabronił dotykać jego kostek, bo mu to fluidy psuje :P

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Dosć. Dalszy wykład o filozofii kultury Kielc i okolic ląduje w śmietniku. Sugeruję nie wracać do tego tematu. Mhroczny, ogarnij się trochę. Mod
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

:(

;)

a co do krzyczenia przy rzutach (generał sorry, że wracam ale to nie o bachorach i waleniu w ryj ;) ) to czasem jak są emocje przy grze to i wyrwie się z ust soczysta k...wa lub gromki śmiech. Z niektórymi fajnie się tak gra (pozdro Bober :* ) bo wtedy nie jest smętne siedzenie tylko żarty, wyzywanie dla śmiechu, rzucanie wyzwań itp... ogólnie czysta, nieskrępowana radość ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Wiesz Rakso ja nie mam nic przeciwko soczystej kur..., nie mam nic przeciwko temu, ze przeciwnik się wkurza cieszy śmieje itd. bez przesady. Chodzi mi o zachowanie które w drastyczny sposób wypada poza ogólnie przyjęte ramy.
Jeszcze jedno - ja nie chce nikogo obrażać ale zwrócić uwagę na pewne zachowania.

Pozdrawiam
Tomek
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
Grunaldi
Mudżahedin

Post autor: Grunaldi »

Dla mnie wartym zwrócenia uwagi zachowaniem jest wyrzucanie dzieci przez zamknięte okna.
Powinniśmy chyba dopisać do listy :-k .
runepriest pisze:
Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^

ODPOWIEDZ