Nie ma miscasta na 2x1 z tego co widziałem.Młody Pajak pisze:Tak samo na dwóch jedynkach tylko że bez ifki.
8 edycja- pytania
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: 8 edycja- pytania
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Skoro magowie sami z siebie nie generują już kosci (oprócz channelinga) to musi byc wspólny
Jedynie jeśli castujesz na dwóch albo jednej kości i wyrzucisz odpowiednio 2x 1 lub 1 to czarodziej nie może więcej castować w tej fazie magii . To samo się dzieje gdy nie wyrzuci casting value spella .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Jankiel pisze:Nie wiesz - nie piszJEst na 2x1 i na 2x6.
To ja musialem jakos krzywo przeczytac. Musze zatem sprawdzic.
EDIT: Popieprzylo mi sie z broken concetration.
Lepszy od Wodza! YESZiemko pisze:Jankiel pisze:Nie wiesz - nie piszJEst na 2x1 i na 2x6.
To ja musialem jakos krzywo przeczytac. Musze zatem sprawdzic.
EDIT: Popieprzylo mi sie z broken concetration.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
2x1 - teoretycznie żadnego dodatkowego efeku
suma 1 lub 2 - koniec castowania tym magiem w tej fazie
2x6 - ifka+miskast
Itemy robiące automistasty albo autoifki - robią je nadal, i nie tyczy ich sie zasada współwystępowania ifki i miskasta która jest wpisana w podwójna szóstkę.
suma 1 lub 2 - koniec castowania tym magiem w tej fazie
2x6 - ifka+miskast
Itemy robiące automistasty albo autoifki - robią je nadal, i nie tyczy ich sie zasada współwystępowania ifki i miskasta która jest wpisana w podwójna szóstkę.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Kolesi z 2-giego i dalszych szeregów mogą bić po tym samym co odpowiadający im koleś z 1-szego . Więc jak w 1-szym szeregu styka się 3 kolesi z herosem to może w niego bić 6 chłopa jak ma 2 szeregi , 9 jeśli jest horde , 12 jak do tego ma włócznie i 15 jeśli jest jeszcze high elfem .Andrzej pisze:Czy z supportings attacks można bić po herosach?
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Co za idiota pisał te zasady :/ już widzę wysyp hoethów :<szafa@poznan pisze:Itemy robiące automistasty albo autoifki - robią je nadal, i nie tyczy ich sie zasada współwystępowania ifki i miskasta która jest wpisana w podwójna szóstkę.
-
- Masakrator
Ah no widzisz, źle zrozumiałem pytanie.
Poczekaj na FAQ
Aczkolwiek w sumie czemu nie...15+2d6 przy maksymalnej parze)
Poczekaj na FAQ
Aczkolwiek w sumie czemu nie...15+2d6 przy maksymalnej parze)