BoH a 8ed
-
- Oszukista
Re: BoH a 8ed
ej, czyli działa to tak: chcemy 6kę z death na arcy: na małym losujemy czary - jak się trafi 6ka - można zmienić na 0. Potem na arcy - MUSI znaleźć się czar do powtorzenia/6ka. Znaczy nie musi, ale prawie 100% pewności jest. Nawet lepiej niż kiedyś z silver wandem.
Bo ja wiem, czy bez sensu? Na małym magu snajperka jest w porządku. Jak zbyt często będę miał zwalony rzut na czary arcymaga, może będę tak robił.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
jest jeszcze jeden myk. Czyli jeden seer na malym magu, który dziala i na duzego maga
'
Ale czy warto trcić arcana na seera? (do czego to już doszlo w batlu, ze gardzi się przedmiotem pozwalajacym an wybór czarów). Jednak mamy w 100% to co chcemy i gdzie chcemy.

Ale czy warto trcić arcana na seera? (do czego to już doszlo w batlu, ze gardzi się przedmiotem pozwalajacym an wybór czarów). Jednak mamy w 100% to co chcemy i gdzie chcemy.
Mam ten sam bółKosa pisze:Ale czy warto trcić arcana na seera? (do czego to już doszlo w batlu, ze gardzi się przedmiotem pozwalajacym an wybór czarów)

Do tej pory losowałem jak trzeba, ale w końcu coś nie wyjdzie. Ale i tek raczej nie wystawię seera, zbyt kusi chociażby +1 PD

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
ja jeszcze nie gralem, ale powiedz mi jak często sam wybieraleś czar podczas losowania czarów, gdy byl dublet? Wydaje mi się, że to nieżle ratuje dupe 

Dwa razy na arcymagu, raz na małym. Dzięki temu arcy miał słoneczko, a mały płomienie.
Owszem, zajebiście ratuje to dupę
Dobra, idę spać. Jutro o 06.00 mam autobus z krakowa na turniej w bielsku. Dobranoc
Owszem, zajebiście ratuje to dupę

Dobra, idę spać. Jutro o 06.00 mam autobus z krakowa na turniej w bielsku. Dobranoc

emiel_regis pisze:ej, czyli działa to tak: chcemy 6kę z death na arcy: na małym losujemy czary - jak się trafi 6ka - można zmienić na 0. Potem na arcy - MUSI znaleźć się czar do powtorzenia/6ka. Znaczy nie musi, ale prawie 100% pewności jest. Nawet lepiej niż kiedyś z silver wandem.
Wg tego co pisze w rulebooku czar zerowy możesz wziąść tylko wtedy jak podczas losowania czarów wypadnie Ci dublet.
Wtedy zamiast tego powtarzającego się czaru możesz wybrać sobie dowolny wolny czar z lora + jeden czar wymienić na zerowy
Czyli tak naprawde szanse na 0 czar maja tylko magowie wysokiego poziomu