GT 2500 Imperium
popieramakurat Czołg na Chaos jest zarąbisty
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Choc mozna tez miec wzglednego farta (pierwsza tura ,1 strzal z klopy i czolg dostaje 5W
E tam, kawaleria chaosowa nie przejedzie czołgu. Nawet choseni khorne'a się zesrają. Wbiją ze 2 rany, a warci są więcej niż czołg :/ A jak czołg wjedzie w nich to papa. A na dragon ogry nie trzeba się pchać
Lepiej je rozwalić z dystansu lub złamać klockiem swordsmanów.
Co do outridersów, to wg mnie wcale nie są tacy plewni. W pierwszej turze trzeba nimi wystkoczyć na jakąś dogodną pozycję, np. za lasek czy inną przeszkodę. A potem mamy coś jak wieżyczkę strzelecką. Gdy coś się pokaże na lini strzału to walimy konkretną serię, a w razie potrzeby uciekamy.
Outridersi to po prostu coś jak mobilna maszyna. Jak dla mnie warci przetestowania.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co do outridersów, to wg mnie wcale nie są tacy plewni. W pierwszej turze trzeba nimi wystkoczyć na jakąś dogodną pozycję, np. za lasek czy inną przeszkodę. A potem mamy coś jak wieżyczkę strzelecką. Gdy coś się pokaże na lini strzału to walimy konkretną serię, a w razie potrzeby uciekamy.
Outridersi to po prostu coś jak mobilna maszyna. Jak dla mnie warci przetestowania.
-
- Mudżahedin
Hehe to forum jest slodkie patrze rozpiska imperium dla zabawy i podobno plewna
Otwieram a w srodku 2 hellblastery 3 armaty i 3/4 magow ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
wg mnie outriderzy takze sa ciekawa jednostka szczegolnie gdy da sie chama ze sniperka -i muzyka - kosztuje to tyko 134pkt a wystrzeliwuje 12 kul z repet i do tego 1 ze sniperki z bs 5!!!
a propo herosow ja najchetniej bym wystawial grand mastera z laures of victory, hammer of judgement i enchanted shieldem - jak dojdzie do combata to potrafi dodac na swoja strone pare pkt;)
2 np taki bsb na koniku z banner of sigismund takze jest swietny - wciska sie go do piechoty i wychodzi klocek 25 np swordsmenow ze stubbornem.
a propo herosow ja najchetniej bym wystawial grand mastera z laures of victory, hammer of judgement i enchanted shieldem - jak dojdzie do combata to potrafi dodac na swoja strone pare pkt;)
2 np taki bsb na koniku z banner of sigismund takze jest swietny - wciska sie go do piechoty i wychodzi klocek 25 np swordsmenow ze stubbornem.