Grunwald VI - 31 VII 2010 - 2000 - 8ED
Re: Grunwald VI - 31 VII 2010 - 2000 - 8ED
dokładnie, co za problem doproksować, starczy żeby pierwszy rnk był żeby wioadomo było co za unit i będzie... na 2k magia jest za mało zbalansowana, taki próg może tylko zrazić grających pierwszy raz na tę edycję;]
ale jak tam chcecie, ja sobie i tak chętnie pogram, możecie mnie dopisać.
ale jak tam chcecie, ja sobie i tak chętnie pogram, możecie mnie dopisać.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
To zrobimy szczurzą mobilizację.
Count me in.
Count me in.
Graliśmy dzisiaj turniej na 2k i powiem że wcale się tak szybko nie grąło, 3 tury graliśmy 8h, trochę chaosu czasami było ale ogólnie fajnie.
Pierwszy turniej robimy na 2k dla tego ze on nie jako "testowy" jest. Następny będzie już na pewno na wieksze pkt minimum 2400.
Paru graczy jeszcze udało się zachęcić dzięki czemu mozlowe że będzie nas kilkanaście osób.
Nie marudzić wiec tylko wpadać następny turniej bogatsi o doświadczenia z tego zrobimy tak zeby pasowało wszystkim.
A co do magii to uwierzcie czy 2k czy 2800 nie ma wiekszej róznicy.
Pierwszy turniej robimy na 2k dla tego ze on nie jako "testowy" jest. Następny będzie już na pewno na wieksze pkt minimum 2400.
Paru graczy jeszcze udało się zachęcić dzięki czemu mozlowe że będzie nas kilkanaście osób.
Nie marudzić wiec tylko wpadać następny turniej bogatsi o doświadczenia z tego zrobimy tak zeby pasowało wszystkim.
A co do magii to uwierzcie czy 2k czy 2800 nie ma wiekszej róznicy.
Ja będę 

Wisła Kraków.
super masz 2 lordów magów i kulasz sobie 4-5 kości powera, jeden sobie rzuci 2 czary a drugi za ok 350 pkt stoi i się patrzy, exta.Raptor pisze:no chyba ze wystawiasz 2 lordowto uwierzcie czy 2k czy 2800 nie ma wiekszej róznicy.
Jak kiedyś zagrasz z taką rozpą to zobaczysz.
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
wpiszcie mnie , jesli mozecie

Raptor pisze:może, ale obawiam się ze do tego czasu granie w battla mi się znudzi lub stanie się nieznośnie irytująceSkaven pisze:Jak kiedyś zagrasz z taką rozpą to zobaczysz.
A juz nie jest ?

Zostaw sobie jedną armię nie bądź pała, moze się kozać ze się pozmienia i bedzie w graniu większy sens. Zagraj sobie na blood and glory scenariusz to zobaczysz ze te gra nie jest taka zła.
+1 Skaven
Raptor zostaw sobie lizaki!
Raptor zostaw sobie lizaki!
Wysłałem zgłoszenie, wkońcu możecie mnie dopisać 

Wisła Kraków.
Podbijam zapytanie o to czy znajdzie się jakaś litosciwa dusza ktora pozyczy mi katapultę tk i 2 skorpiony lub coś na sproksowanie ich. Jeśli ktos coś ma niech puści mi sms na nr 791806971( nie mam mnie na necie do jutra, z tel nie moge odpisywac ani wysyłać pw).Muszę wiedzieć czy w ogóle mam po co przyjeżdzać, bo to lipa przyjechać gdy nie ma się czym grać. Dla ofiarodawcy mała nagroda- standardy masterowe (browarek)
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE