Pomysł na ciekawą armię
Re: Pomysł na ciekawą armię
Fajny klimacik, pamietam jak jeden uzytkownik naszego forum zrobił słonia z załoga arabską zamiast tanka albo giganta (już nie pamiętam).
Hehe, montuję taki team do bloodbowla. Tylko że dodatkowo wszyscy są już w kiltach a po pomalowaniu prawie wszyscy będą rudziwru pisze:Norsca to jest dobry pomysł z tym, że ciekawiej było by zrobić armię barbarzyńców, którzy nie zaprzedali się Chaosowi.

Ja mam taki pomysł
, żeby zrobić orki w dresach z napisem "Polska" na plecach i z bejsbolami, ogry w stylu gangsta-nigga (dużo świecidełek, łańcuszki ciemna skóra i inne charakterystyczne elementy), skaveny-szaleni naukowcy w kitlach ze znakami ostrzegawczymi i na no i oczywiście krasnoludy w ćwiekowanych skórkach z łańcuchami i takie tam. 

To lubięKlafuti pisze:Ja mam taki pomysł, żeby zrobić orki w dresach z napisem "Polska" na plecach i z bejsbolami, ogry w stylu gangsta-nigga (dużo świecidełek, łańcuszki ciemna skóra i inne charakterystyczne elementy), skaveny-szaleni naukowcy w kitlach ze znakami ostrzegawczymi i na no i oczywiście krasnoludy w ćwiekowanych skórkach z łańcuchami i takie tam.