Pomysł na ciekawą armię

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Pomysł na ciekawą armię

Post autor: Nijlor »

Fajny klimacik, pamietam jak jeden uzytkownik naszego forum zrobił słonia z załoga arabską zamiast tanka albo giganta (już nie pamiętam).

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Ja tam kiedyś myślałem nad spartanami zrobionymi z maruderów tak dla bitew patrolowych
Obrazek

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

wru pisze:Norsca to jest dobry pomysł z tym, że ciekawiej było by zrobić armię barbarzyńców, którzy nie zaprzedali się Chaosowi.
Hehe, montuję taki team do bloodbowla. Tylko że dodatkowo wszyscy są już w kiltach a po pomalowaniu prawie wszyscy będą rudzi ;)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Ja mam taki pomysł :idea: , żeby zrobić orki w dresach z napisem "Polska" na plecach i z bejsbolami, ogry w stylu gangsta-nigga (dużo świecidełek, łańcuszki ciemna skóra i inne charakterystyczne elementy), skaveny-szaleni naukowcy w kitlach ze znakami ostrzegawczymi i na no i oczywiście krasnoludy w ćwiekowanych skórkach z łańcuchami i takie tam. :wink:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Klafuti pisze:Ja mam taki pomysł :idea: , żeby zrobić orki w dresach z napisem "Polska" na plecach i z bejsbolami, ogry w stylu gangsta-nigga (dużo świecidełek, łańcuszki ciemna skóra i inne charakterystyczne elementy), skaveny-szaleni naukowcy w kitlach ze znakami ostrzegawczymi i na no i oczywiście krasnoludy w ćwiekowanych skórkach z łańcuchami i takie tam. :wink:
To lubię :mrgreen: klocek orków-polaków-kiboli+animozja = muszę to zrobić :D tylko czasu gdzie znaleźć
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

ODPOWIEDZ