7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
a załozymy się, że HE wyjdą wnet?? Nie wiem kim jest Twój sprzedawca ale ja mam dosc pewniejsze informacje 
P.S.
od A.S.

P.S.
od A.S.

http://www.warseer.com/forums/showthrea ... 329&page=9Warseer pisze:* Lothern Sea Guard - Improved significatly. He mentioned being able to shoot in 2 ranks (spears in 3)
* Warrior Mages - High elf wizards, who also enjoy the action of close combat
* More Monsters - The army book will feature more monsters
* Kindreds - He mentioned that much like the Wood Elves army book (of which Ive only breifly flicked through) that the different kindreds that wood elves can take will be reflected in the High Elves book in a similar fashion. Infact, a few things about the wood elves will be bought over to the High Elves, altho he didnt go into that much detail.

a czytalisćie o tym reformie przed walką jednostek pieszych?
nie doczytalem sie tego.. moglbys przyblizyc ??
[ps. wszyscy wiedza ze sa to plotki, a my plotki lubimy i sie nimi dzielimy]
[ps. wszyscy wiedza ze sa to plotki, a my plotki lubimy i sie nimi dzielimy]

mozesz zrobić reform piechota przed szarżą( nie wiem czy swoją też, być mozę, na epwno przed szarżą przeciwnika) ale jeszcze przed reakcjami. jak to wyglada:
mamy oddział 15 łuczników na wzgórzu ustawiony w dwóch rzędach 08 w pierwszym i 7 w drugim). jakieś fasty w nas szarżuja robimy reforma aby mieć 5x3 i teraz mozęmy zrobić S&S miłe prawda? Jak wzrośnie zastosowanie spearelfów, szarżują na nas jakies plewy, powiedzmy slavy skaveńskie a my mamy klocek 5x4 i co robimy? Reform i ustawiamy 3 rzedy po 7 chłopa i wypałcamy mase taków, podobnie będzie ze SM. Zasada bardzo fajna, dodająca uroku i ukazująca dyscypline piechoty hajelfickiej, przy ulepszeniu jej bedzie ona wymaitać, mam nadzieje, ze to nie taka plota. W końcu imp. ma detatchmenty a HE są lepiej zdyscyplinowani
mamy oddział 15 łuczników na wzgórzu ustawiony w dwóch rzędach 08 w pierwszym i 7 w drugim). jakieś fasty w nas szarżuja robimy reforma aby mieć 5x3 i teraz mozęmy zrobić S&S miłe prawda? Jak wzrośnie zastosowanie spearelfów, szarżują na nas jakies plewy, powiedzmy slavy skaveńskie a my mamy klocek 5x4 i co robimy? Reform i ustawiamy 3 rzedy po 7 chłopa i wypałcamy mase taków, podobnie będzie ze SM. Zasada bardzo fajna, dodająca uroku i ukazująca dyscypline piechoty hajelfickiej, przy ulepszeniu jej bedzie ona wymaitać, mam nadzieje, ze to nie taka plota. W końcu imp. ma detatchmenty a HE są lepiej zdyscyplinowani

wtedy wieskzosć zacznie grać piechotno-magicznymi hajami, pięknie ale szkoda tej kawy, człowiek grajac na niej przyzwyczaił się do niejMućka pisze:Chyba bym wtedy zaczął grać piechotą^^

marzec\kwiecień??Mućka pisze:Kiedy ma wyjść kolejny army book?
Hura może moje mażenie o lewkach jako mountach sie spełni
Kosa te reformy to świetna sprawa nareszcie moje ciężko wydane pieniądze na piechote się spłacą...
ja żadko wchodzę na war seera więc bardzo dziękuję za wszelkie wyszukane ploty
poza tym magowie do walki i kindreedy to świetna sprawa coiekawie ile z tego bedzie prawdą
Kosa te reformy to świetna sprawa nareszcie moje ciężko wydane pieniądze na piechote się spłacą...

ja żadko wchodzę na war seera więc bardzo dziękuję za wszelkie wyszukane ploty

poza tym magowie do walki i kindreedy to świetna sprawa coiekawie ile z tego bedzie prawdą