Pożyczki na Silesiana
Re: Pożyczki na Silesiana
Podbijam,6 Tomb Guardów pozukiwanych i bsb pieszego
Jak coś to pm.
Jak coś to pm.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, o 17:27 przez kotson, łącznie zmieniany 1 raz.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Ale może ktoś chciałby zrobić jakiś mega wyjebisty klocek 100 SM?Lazur pisze:Akurat żeby SM znaleźć chyba nikt problemu by nie miał

Tak czy inaczej, mam jeszcze do pożyczenia 20 łuczników, 8 SH FCG, 4 RBT i 40 WL
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Pożyczę od was każdą ilość pieszych maruderów!
A do zaoferowania mam np chaos knightów, maruderów konnych albo psy 

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Andrzeju pożyczysz mi 30 WL i tą 20 łuczników? Swoich na pewno nie zdążę pomalowaćAndrzej pisze:Ale może ktoś chciałby zrobić jakiś mega wyjebisty klocek 100 SM?Lazur pisze:Akurat żeby SM znaleźć chyba nikt problemu by nie miał![]()
Tak czy inaczej, mam jeszcze do pożyczenia 20 łuczników, 8 SH FCG, 4 RBT i 40 WL

Wyjebisty w sensie rozmiaru

Nie ma problemu. Lubię tyskiebercik pisze:Andrzeju pożyczysz mi 30 WL i tą 20 łuczników? Swoich na pewno nie zdążę pomalować

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dobra, teraz na poważnie bo nie wiem jaką rozpiske robić. Przyjmą każdą ilość maruderów pieszych! Ma ktoś? 

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Qrcze jakie zapotrzebowania...
Aż strach się bać tego co się pojawi...

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned