Ciekawostka z ASF

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Re: Ciekawostka z ASF

Post autor: okurdemol »

"Moja angjelsky kulać trochę chyba", ale nie widzę w definicji żadnego "any", "all" itp. itd. Czyli mogę sobie przerzucić np. jedna kostkę? :lol2:

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

okurdemol pisze:Czyli mogę sobie przerzucić np. jedna kostkę? :lol2:
:evil:
Kolejny prawnik.
W takim razie możesz przerzucić jedno pudło albo trafienie, niech będzie nasza strata. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Pedros pisze:Nie no, zasady to zasady :lol2: :lol2:

jest zapis "can" -> czyli jak nie chce, to nie musi przerzucać trafionych. =D> =D>
Dobre.

W sumie na ten zapis trafiłem już jakiś czas temu ale uznałem że jest to zbyt absurdalne żeby w ogóle zaczynać temat :mrgreen:
Nie mniej jednak niech tylko jakiś rawujący HE zacznie marudzić :twisted:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Dlatego nie lubię grać z nieznajomymi w battla :P. Chyba tylko środowisko Magica to tacy rules nazi jak battlowcy "turniejowi".
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Oj tam, oj tam... 8)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Majestic pisze:Dlatego nie lubię grać z nieznajomymi w battla :P. Chyba tylko środowisko Magica to tacy rules nazi jak battlowcy "turniejowi".
Miałem takie same obawy, że jak pojade na turniej to mnie uświadomią jak ubogą mam wiedzę na temat zasad ale odkąd jeżdżę na turnieje nie miałem żadnej spinki o zasady z nikim. Zresztą w ogóle jedyną interwencją sędziego w kwestii rozstrzygnięcia sporu miałem w sumie z własnej winy bo rzuciłem scatterką dość daleko od scatterującej jednostki więc też nic strasznego.
Obrazek

ODPOWIEDZ