Testy charakterystyk
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: Testy charakterystyk
Nic z tego Waszego główkowania nie rozumiem... Powiedzcie od razu czy Hellcannona mam wyrzucić do śmieci czy nie ?
@bigpasiak w RB jest napisane tylko ze ignorujesz poganiaczy, zeby znac "rozmiar" jednostki. Co wciaz nie oznacza, ze jednostka sklada sie z samego monstera - bo niby czemu? skoro mozna do nich strzelac. ba nawet ze snajperki celujesz w hydre i mowisz, ze ranisz poganiacza.
Jednak z jednym musze sie zgodzic - zbalansuje to hydre.
Jednak z jednym musze sie zgodzic - zbalansuje to hydre.
Podczas testowania liderki bierze się pod uwagę najwyższą w oddziale. Hellcannon bierze w takim wypadku liderkę od krasnoludów. Przy testowaniu każdego innego współczynnika bierzemy po uwagę statystykę konkretnego modelu - a więc w tym przypadku działka.
Nie wiem skąd w ogóle pomysł, żeby ignorować całkowicie krasnoludów?? Czyżby komuś działko za bardzo dopiekło? ;P
Nie wiem skąd w ogóle pomysł, żeby ignorować całkowicie krasnoludów?? Czyżby komuś działko za bardzo dopiekło? ;P
DokładnieWaldi pisze:Podczas testowania liderki bierze się pod uwagę najwyższą w oddziale. Hellcannon bierze w takim wypadku liderkę od krasnoludów. Przy testowaniu każdego innego współczynnika bierzemy po uwagę statystykę konkretnego modelu - a więc w tym przypadku działka.
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Chciałbym jednak zwrócić uwagę na to co może być pominięte przez parę osób, że czary 0, 2 i 5 z Lore of Death celują w wybrany przez Ciebie model i nie są testami statystyk. Tym samym czar 0 wydaje się świetnym sposobem do eliminowania różnych hydr i hellcannonów.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
dokladnie tak to dziala, ba nawet 6 z death i 5 z shadow testuja na I Helki (jak by to mialo jakies znaczenie) / Hydry.Mac pisze:Chciałbym jednak zwrócić uwagę na to co może być pominięte przez parę osób, że czary 0, 2 i 5 z Lore of Death celują w wybrany przez Ciebie model i nie są testami statystyk. Tym samym czar 0 wydaje się świetnym sposobem do eliminowania różnych hydr i hellcannonów.
nie jest wymienione na czym polega "w wiekszosci ignorowanie poganiaczy", a sciaganie/zabijanie poganiaczy zostalo opisane bo jest dosyc specyficzne.Do walki, ściągania ze strzelania owszem czyli do tego do czego zostali wyraźnie opisani.
Jednak do testów charakterystyk już nie, ld też nie dają bo tak jakby ich nie było więc hydrant będzie latał z ld 6 [ no chyba że w generalskiej się znajduje ]
Czyli jak zwykle bardzo dokładnie i obszernie to opisali...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned