Blood Crusher competition (UWAGA - DUŻO ZDJĘĆ)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Blood Crusher competition
3 taka kobieca
a poważnie to miodne po prostu
a poważnie to miodne po prostu
1 powala, potem 3, 4 i 2. sam bym chciał tak malować.
dałby ktoś linka do tematu bo ktoś kiedys robil tutoriala do robienia swiecacych efektow.
dałby ktoś linka do tematu bo ktoś kiedys robil tutoriala do robienia swiecacych efektow.
KLIKNIJ
Jak ma ktoś batalion DE do sprzedazy to pisac na PW
może brakować max. 10 warriorow/korsarzy
Jak ma ktoś batalion DE do sprzedazy to pisac na PW
może brakować max. 10 warriorow/korsarzy
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mnie również najbardziej podoba się nr.2
Zarówno Khorne jak i Nurgle są moimi ulubionymi Bogami Chaosu, uwielbiam ich klimat.
Zarówno Khorne jak i Nurgle są moimi ulubionymi Bogami Chaosu, uwielbiam ich klimat.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Świetne prace. Dwójka choć świetna technicznie nie pasuje mi do Khorna, z pozostałych postawię na 4. gdyż wolę stonowane kolory.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Kilka fotek rodzinnych, które zapomniałem wrzucić wczoraj
Naprawdę świetne prace!
Usiadłem ze swoja Panią i oceniliśmy sobie po zdjęciach to co widzimy. Ona nie znając się na figurkach komentowała jedynie to co o każdym myśli. Zacytuję gdyż śmiesznie to brzmiało.
Nr.1: "Wygląda, jak Optimus Prime. W sumie to bardzo fajny."
Nr.2: "Taki sraczkowaty."
Nr.3 i Nr.4: "Niezbyt ciekawe kolory"
Cóż, zgodzę się z nią po części. Nie lubię NMM, SENMM'ów i innych technik "udających metaliki". Drugi natomiast model w porównaniu z pierwszym ma większe niedociągnięcia ( o ile można o takich mówić :X ).
Tym samym wspólnie uznajemy model nr. 1 za najfajniejszy !
Usiadłem ze swoja Panią i oceniliśmy sobie po zdjęciach to co widzimy. Ona nie znając się na figurkach komentowała jedynie to co o każdym myśli. Zacytuję gdyż śmiesznie to brzmiało.
Nr.1: "Wygląda, jak Optimus Prime. W sumie to bardzo fajny."
Nr.2: "Taki sraczkowaty."
Nr.3 i Nr.4: "Niezbyt ciekawe kolory"
Cóż, zgodzę się z nią po części. Nie lubię NMM, SENMM'ów i innych technik "udających metaliki". Drugi natomiast model w porównaniu z pierwszym ma większe niedociągnięcia ( o ile można o takich mówić :X ).
Tym samym wspólnie uznajemy model nr. 1 za najfajniejszy !
na 1 zdjęciu tego trzeciego bym pociągnął washem. zcieniuj go tak jach tych 2 pozostałych czerwonych
ale modele miażdzą ile nad nimi pracowałeś?
i daj mi przepis na mieczyk tego 4 od prawej ten taki czerwonawo czarny bo che takie mieć na bloodletterach
WIELKIE BRAWA DLA ATEGO PANA
ale modele miażdzą ile nad nimi pracowałeś?
i daj mi przepis na mieczyk tego 4 od prawej ten taki czerwonawo czarny bo che takie mieć na bloodletterach
WIELKIE BRAWA DLA ATEGO PANA
Tutaj wybieramy 'większe dobro' a nie 'mniejsze zło'
3ka za najbardziej dopracowany styl, ale IMO 2ka najbardziej 'tchnie' klimatem mrocznych bogów.
3ka za najbardziej dopracowany styl, ale IMO 2ka najbardziej 'tchnie' klimatem mrocznych bogów.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!