"Nieśmiertelna" Helka by LayRinae
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Powergamer Rozpiskowy
Re: "Nieśmiertelna" Helka by LayRinae
....:O :O :O :O
Dzięki wam właśnie odkryłem nowe oblicze Batla hehe
ale temat;p :
-różowy HELLcanon w kształcie różowej świnki czikulinki - by LayRinae
i kreatywne pomysły nindza77 w stylu " - dodaj pejcze i skórzane pieszczochy"
ECH dobraliście się czytając waszą rozmowę miałem wrażenie, że to Nergal gada z Dodą ;]
ale temat;p :
-różowy HELLcanon w kształcie różowej świnki czikulinki - by LayRinae
i kreatywne pomysły nindza77 w stylu " - dodaj pejcze i skórzane pieszczochy"
ECH dobraliście się czytając waszą rozmowę miałem wrażenie, że to Nergal gada z Dodą ;]
o to chodziło, o fun, śmiech i rozrywkęRettah Dam pisze:....:O :O :O :O
Jakby Nergal z i(d)otką gadali na tym poziomie, to przynajmniej byby fun i dobra, mroczna muzyka ;DRettah Dam pisze:
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jak powiedziałem do Ciebie pasuje jednak slaanesh z domieszką nurgla
tak świnka fajna ale po na myślę stwierdzam że.... powinna być większa
no i te krasnale też mozna fajnie ułożyć na niej ten z kulą wkłada ją w "tyłeczek", ten z paluchem do góry może dłubać w nosie, a może z spearów marudów zrobić niezłą obrożę albo koronę ciernistą i dużo innych ciekawych pomysłów 
pozdrawiam
ps. nindza77 będziesz we Wrocku na masterze?

tak świnka fajna ale po na myślę stwierdzam że.... powinna być większa

pozdrawiam

ps. nindza77 będziesz we Wrocku na masterze?

Rewelacja! Jaja jak berety
:D:D:D
A może jeszcze rakietnicę zamiast ogona
Tak na serio to niezły pomysł i naprawdę można jakieś kły dorobić, zamiast gładkkiej skóry zrobić wypryski i inne gangreno-podobne zgliszcza na całej powierzchni świni co by ślady Nurgla były. Jakieś zmarchy z kępkami jakichś odłamków co by nie było, że nowa z fabryki wyjechała.
Zalążek pomysłu świetny. Czekam na dalsze info w tej sprawie.

A może jeszcze rakietnicę zamiast ogona

Tak na serio to niezły pomysł i naprawdę można jakieś kły dorobić, zamiast gładkkiej skóry zrobić wypryski i inne gangreno-podobne zgliszcza na całej powierzchni świni co by ślady Nurgla były. Jakieś zmarchy z kępkami jakichś odłamków co by nie było, że nowa z fabryki wyjechała.
Zalążek pomysłu świetny. Czekam na dalsze info w tej sprawie.

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

W 3 ed był śmieszny demonkanon- demon wypinał zad na wroga i strzelał no już sobie dopowiedzcie czym 
http://www.chaos-dwarfs.com/forum/showt ... &pid=84401
Oczywiście, tylko chaos dwarfy mogły na to wpaść

http://www.chaos-dwarfs.com/forum/showt ... &pid=84401
Oczywiście, tylko chaos dwarfy mogły na to wpaść
ale żeś mi teraz pojechał xD Wiem, że tego nie lubisz ale zamierzam bezczelnie grać 4bogami w zależności od rozpyKhumanor pisze:jak powiedziałem do Ciebie pasuje jednak slaanesh z domieszką nurgla![]()

Pomysły macie coraz ciekawsze - bardzo mi się podoba ta z ogonem- rakietą i krasnalami xD

No coz poziom ala Max, tylko on przeginal w inna strone.
Dla mnie - zenua.
Dla mnie - zenua.
och dziękujemy pozdrowienia od Amber - pożeracza figurek. Potwór zjadła mi już jedną głowę wodza, jak poszłam tylko na chwileczkę do drugiego pokoju.... za to za świnkę - tfu, tj za zużycie jej myszki na świnkę nadal jest na mnie obrażonaIgnis pisze:Zarąbisty kotŚwietnie udało się to zdjęcie

przypomnę, to prox 4fun, nie każdemu musi się podobać. Ma wzbudzać przedewzystkim śmiech i robić rozrywkę podczas walki na "małych turniejach".Ziemko pisze:No coz poziom ala Max, tylko on przeginal w inna strone.
Dla mnie - zenua.
Poza tym, zapewniam Ciebie, że zdaję sobie sprawę, iż będę musiała zakupić normalną Helkę na Mastery.
padłamVarinastari pisze:Cóż za piekielna maciora.
Tudzież tzw. "Świnia Chaosu".

Myślę o wersji z krasnalami ubijającymi proch paszczy, gdzie z pod puchatym ogonkiem będzie armata

Fajna
z jajem ...
Ja bym obkleił ją GS ,zrobił jakąś fakturę skóry ,przerobił lekko załogę i grał taką na przekór warhammerowym purystą ... 

F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A
:D:D:D
Już się nie mogę doczekać, mam tylko nadzieję, że moja nie była inspiracją:D
F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A
F-O-T-A

Już się nie mogę doczekać, mam tylko nadzieję, że moja nie była inspiracją:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.