furion w innnym dziale pisze:Spoko.
To dodam do mojego systemu ze kapitan moze grac, jak przejdzie wotum zaufania dla jego teamu.
A opozycja zbanuje 2 osoby, jak by se cptn w chuja lecial i wybral kolegow.
Sklad na ETC
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Sklad na ETC
- swieta_barbara
- habydysz
Edited. Dzieki za czujne oko i dobra pamiec.
- swieta_barbara
- habydysz
Za wczesnie Cie pochwalilem.swieta_barbara pisze:Niech bedzie. Po strategu postawie.
- swieta_barbara
- habydysz
Nic nie bede zmienial, Jankiel sam juz zaglosowal na wlasna opcje, przestan Shino szukac dziury w calym. Ujalem jego opcje w troche innych slowach, ale skoro sam Jankiel nie protestowal, to sadze, ze nie musisz tego robic za niego. A juz zwlaszcza w temacie glosowania - zedytujesz swoj post prosze, tak zeby byl tam tylko glos, czy ja mam to zrobic?
- swieta_barbara
- habydysz
Brawo Furion, jestes na pudleFurion pisze:głosuję na 3,
bo i tak 1 wygra
Etam.
Wiadomo przecież, że rozwiązania dobre i proste są lubiane. Lepsze, acz bardziej skomplikowane są lubiane mniej.*
pozdrawiam
Furion
*na potwierdzenie tego powszechnie znanego zjawisko podam mój system oceniania drużynowego DMP / Euro i jego początkowy odbiór.
Wiadomo przecież, że rozwiązania dobre i proste są lubiane. Lepsze, acz bardziej skomplikowane są lubiane mniej.*
pozdrawiam
Furion
*na potwierdzenie tego powszechnie znanego zjawisko podam mój system oceniania drużynowego DMP / Euro i jego początkowy odbiór.