Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Myślę że ten zakładanie takiego sklepu o takiej powierzchni nie ma się przełożyć na sprzedaż bezpośrednio w tym lokalu tylko na sprzedaż ogólną. Mam tu na myśli rozpropagowanie produktów GW.Przyciągnięcie nowych graczy. Taka firma może sobie na to pozwolić i jestem pewien że taką politykę już wcześniej stosowała.
- General Baga
- Kradziej
raz - GW jest firma z.....duzym budżetem
dwa - GW NIE WYNAJMUJE powierzchni pod sklep - cena wynajem/kupno jest nie porównywalna
trzy - sklep nie bedzie przynosił strat, o to moge sie założyć, niestety ta firma zdominowała nasz rynek
cztery - z tym personelem z UK chyba przesadziłeś...
pięć - na zdrowie, otworzyłem Kasztelana
dwa - GW NIE WYNAJMUJE powierzchni pod sklep - cena wynajem/kupno jest nie porównywalna
trzy - sklep nie bedzie przynosił strat, o to moge sie założyć, niestety ta firma zdominowała nasz rynek
cztery - z tym personelem z UK chyba przesadziłeś...
pięć - na zdrowie, otworzyłem Kasztelana
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Świetna wiadomość!!!
Oby tylko sklep był duży, z dużą ilością stołów, możliwością rezerwacji, otwarty w soboty i niedziele tak do 19tej... No i z pełnym asortymentem... No i z dobrym dojazdem i miejscami parkingowymi niedaleko
Jeśli taki będzie, to na pewno będę go odwiedzał - a pewnie od czasu do czasu też coś tam kupie - (oczywiscie jesli ceny beda porownywalne z cenami nowych zestawow na allegro).
Oby tylko sklep był duży, z dużą ilością stołów, możliwością rezerwacji, otwarty w soboty i niedziele tak do 19tej... No i z pełnym asortymentem... No i z dobrym dojazdem i miejscami parkingowymi niedaleko
Jeśli taki będzie, to na pewno będę go odwiedzał - a pewnie od czasu do czasu też coś tam kupie - (oczywiscie jesli ceny beda porownywalne z cenami nowych zestawow na allegro).
Na dobra sprawe, wszystkie te kryteria spelnia cytadela. Sklep przy metrze ursynow.gervaz pisze:Świetna wiadomość!!!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Cytadela?! w niedzielę nieczynna, ciasno, małe stoły, b. dużo ludzi, hałas... Ale jak się otworzy sklep GW, to w cytadeli bedzie luzniej - i pewnie bede tam czesciej zagladal, bo maja niezly asortyment (farbki p3 np. makiety) i faktycznie dobry dojazd
Tak czy inaczej - im wiecej sklepow, tym lepiej
no i stołów nie można rezerwować w C.
2x stoly 72', 2x 60', sklep GW ma byc podobnej wielkosci. Halas tylko w soboty i rezerwacja potrzebna tez tylko w soboty, bo w kazdy inny dzien tygodnia nie ma problemu ze stolami. Watpie, zeby stali bywalcy cytadeli nagle stwierdzili, ze gw otworzylo sklep, to wypadaloby sie tam przeniesc, ale masz racje im wiecej sklepow, tym lepiej.gervaz pisze:Cytadela?! w niedzielę nieczynna, ciasno, małe stoły, b. dużo ludzi, hałas... Ale jak się otworzy sklep GW, to w cytadeli bedzie luzniej - i pewnie bede tam czesciej zagladal, bo maja niezly asortyment (farbki p3 np. makiety) i faktycznie dobry dojazd
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
szafa pisze:Ja to widzę nie jako konkurencję tylko jako sklep który będzie ściągał do hobby nowych ludzi i docelowo skorzystają z tego wszystkie inne sklepy jak również środowisko graczy.
Tak to działa w innych krajach z grubsza.
Taka jest oficjalna wersja.
Nie rozśmieszaj mnie.Rince pisze:Na dobra sprawe, wszystkie te kryteria spelnia cytadela. Sklep przy metrze ursynow.gervaz pisze:Świetna wiadomość!!!
Jedyne za co mogę pochwalić Mortimera, to Spimy. Są ewenementem na skalę krajową.
Musisz go bardzo nie lubicDziekan pisze:szafa pisze:Ja to widzę nie jako konkurencję tylko jako sklep który będzie ściągał do hobby nowych ludzi i docelowo skorzystają z tego wszystkie inne sklepy jak również środowisko graczy.
Tak to działa w innych krajach z grubsza.
Taka jest oficjalna wersja.
Nie rozśmieszaj mnie.Rince pisze:Na dobra sprawe, wszystkie te kryteria spelnia cytadela. Sklep przy metrze ursynow.gervaz pisze:Świetna wiadomość!!!
Jedyne za co mogę pochwalić Mortimera, to Spimy. Są ewenementem na skalę krajową.