DreamPainting Studio - galeria prac

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Re: Wszystko, wszędzie i dużo...

Post autor: Jacobs »

czemu są 2 takie same fotki :P ?
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Poprawione ;)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Zamiast kombinować z fotkami ciągnij malowanie i zapodaj wynik końcowy - nie mogę się doczekać, bo wygląda to obiecująco, tylko strasznie wolno idzie #-o :!: :wink: .

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Witajcie!

Obrazek
Obrazek
Skończony już trochę na siłe, co pewnie widać ;)

Obrazek
I WiP assassina DE
Ta linia na kapturze to nie podział formy, tylko model mi spadł z biurka i podkład trochę zszedł :(

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Figs niby ok ale ta podstawka psuje wszystko i przez to masz -50% do wyglądu figsa. Twarz asasina to porażka, jest na 100% do poprawienia. Lepiej będzie jak nie będziesz w cale malował oczu. wasch na twarz i powinno być git.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Matisie szczerze się przyznam, że musiałem zrobić rundkę po domu żeby ochłonąć po twoim komentarzu :) Oczywiście washe ponad wszystko! Bez nich nawet nie wychodźmy z domu! Oczu sobie nie odpuszczę, bo to nadaje modelom charakteru. Podstawka na dreadlordzie jest nie skończona, co myślałem, że widać... I zauważ, że twarz assassina jest w takim powiększeniu, że ludzkie oko nie zobaczy wszelkich niedociągnieć, które na niej są. Bardzo proszę wyogónij co Ci się nie podoba i w jaki sposób mógbym to poprawić nie sprowadzając się do zalewania figurki washem.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Myślę,Matis, że chyba przesadzasz... Jak nie będziesz malował oczu i zwashujesz twarz to efekt imho wcale nie będzie lepszy... Nie wiem czemu asasyn ma jedno oko zaciśnięte, ale nie jest nagorzej, co nie znaczy, że nie można nic poprawić.

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

szkoda ze juz jest poobijany

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Głównie po oczach biją mnie rozjaśnienia na włosach lorda i płaszcza asasina. Wyglądają trochę jak prześwitujący plastik. Do tego lorda lepiej pasowały by szare lub białe włosy, ale to już moje zdanie. Reszta lorda wygląda nieźle. Moimi postami się nie zrażaj, po prostu jestem szczery i mówię to co myślę.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Lenart pisze:szkoda ze juz jest poobijany
Też tak czasem mam, jak maluję... Ale potem wszelkie uszkodzenia się poprawia, figsa odstawia na półkę, gdzie grzecznie czeka na lakierowanie. Najgorsze jest to, że czeka już tam cała masa figsów... :( .

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Dzisiaj każdy aktualizuje, to ja też! Taki mały sneak peeak tego co właśnie maluje ;)
Obrazek

Kto zgadnie co za model^^?

Awatar użytkownika
Foalooke
Chuck Norris

Post autor: Foalooke »

Harry the hammer
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Źle! :D

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

To może... Harry Potter?
A tak na poważnie. Troszkę słabe zdjęcia. Ciężko ocenić czy to Twój skill w malowaniu, czy niezły bloom uzyskał takie ładne cieniowanie. Jeszcze tylko złoty powyciągaj.

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Właśnie za cholere fotek dzisiaj nie zrobie :/ słońce jednak musi być... Ale tym modelem będę szturmował konkurs więc to musi być boom :D
A wgl Rasti to się wyłamujesz z zabawy :D Zgaduj kto to :P

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Nie znam się na modelach do chaosu. :twisted:

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Khorne exalted hero:D Czy jakoś tak się to zwało, na hełmie też ma chyba znaczek khorna;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Cookie Monster pisze:Khorne exalted hero:D Czy jakoś tak się to zwało, na hełmie też ma chyba znaczek khorna;p
No masz buziaka :* Są w nim dwie główki do wyboru :) Jutro może dam lepsze fotki jak słoneczko wyjdzie [-o<

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Eh gdybyś był kobitką to bym się bardziej cieszył z tego buziaka;p Zeby nie było to tarcza wygląda fajnie;) Szczególnie złoto.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Cookie Monster pisze:Eh gdybyś był kobitką to bym się bardziej cieszył z tego buziaka;p
Nie wybrzydzaj.. To w dwie strony działa :D

A i dziękuje :) Złotko do obkrawędziowania idzie, a reszte zobaczycie (mam nadzieje...) jutro ;)

ODPOWIEDZ