Dziwne rzeczy, które trafiają się w pudełkach GW
Re: Dziwne rzeczy, które trafiają się w pudełkach GW
Mi się zdarzyły podstawki odlane w 3/4 

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- General Baga
- Kradziej
w 6ed grałem orkami - w boksie wolf riderow nie miałem wilków 

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Nie, nie 'dają dupy często'. Na każdy mispack wspomniany w tym temacie przypada kilkaset, jeśli nie tysiąc prawidłowo zapakowanych produktów, których nikt ten sposób nie zgłasza do publicznej wiadomości.Rasti pisze:Z tego co widzę, to często dają dupy. Mi tam raz tylko brakowało trzech łuczyw do shadów.
- The WariaX
- Falubaz
Swoją drogą właśnie, jak rozwiązujecie takie problemy, kiedy czegoś brakuje?

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
No tak, tylko trzeba jeszcze uważać gdzie się kupuje, gdyż nie wszystkie sklepy wymieniają. Ja kupiłem w wargamerze tych shadów, na całe szczęście mały uszczerbek, bo mi odpowiedzieli na to, że oni nie odpowiadają za zawartość pudełka.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Hm, nie jestem specem od prawa handlowego, ale wydaje mi się, że mieli rację - tego typu problemy/reklamacje należy rozwiązywać u wydawcy (GW w tym przypadku) a nie dystrybutora. Honorowanie reklamacji czy insze zwroty pieniędzy przez sklep to tylko kwestia dobrej woli i taktu sprzedawcy.
Jeśli się mylę proszę o korektę
Jeśli się mylę proszę o korektę

Ostatnio zmieniony 5 gru 2011, o 23:53 przez Don_Silvarro, łącznie zmieniany 1 raz.
Warriorów bez tarcz kupiłem w F&F, pierwsze pudełko, na dobrą sprawę nie wiedziałem czy tarcze powinny być w środku, nie miałem stałego dostepu do netu, żeby sprawdzić.... znaczy zawaliłem.
Niepełnych Korsarzy (pudełko metalowych z 6 edycji) kupiłem w Cytadeli, nie było problemów z dosztukowaniem dodatkowych z blistera.
Niepełnych Korsarzy (pudełko metalowych z 6 edycji) kupiłem w Cytadeli, nie było problemów z dosztukowaniem dodatkowych z blistera.
No tak, ale w dobrym imieniu sklepu powinni oni uzupełnić brak, a potem od sami składać reklamację. Tak miałem zamawiając kostki do WFRP na Rebelu. Jedna kostka - nie tyle, że jej nie brakowało. Pękła mi upadając na ziemię z na prawdę znikomej wysokości(pewnie wada odlewnicza). Pytałem się sklep, czy jest możliwość dokupienia takowej sztuki z takiego i śmakiego powodu. Oni sami dosłali mi kostkę w ramach reklamacji, wyjmując ją z nowego kompletu. Sami następnie zareklamowali ją u wydawcy.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Ja nigdy nie miałem żadnych braków, jeśli już to nadmiar- nadprogramowe podstawki. Nie jest więc chyba tak źle z pakowaniem w GW, albo może po prostu mam szczęście 

Nie no ten kto sprzedaje odpowiada za zawartość pudełka . Za wynikłe historie dystrybutor chyba ale ja się nie znam.Don_Silvarro pisze:Hm, nie jestem specem od prawa handlowego, ale wydaje mi się, że mieli rację - tego typu problemy/reklamacje należy rozwiązywać u wydawcy (GW w tym przypadku) a nie dystrybutora. Honorowanie reklamacji czy insze zwroty pieniędzy przez sklep to tylko kwestia dobrej woli i taktu sprzedawcy.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
a jak kupiłem pudełko z gralami i w pudełku jest o jeden tułów i jedną włócznię za dużo hehe
Lidder pisze:To już wiem, czemu kumpel otworzył tylko 9Sevi pisze:W boxie 10 Ethernal Guardów WE miałem 11
Jeden miał ułamaną włócznie, ale udało się go ładnie poskładać do kupy

Wisła Kraków.
Matijjos, w pudełku z Grail Knightami nie ma po pierwsze ani jednej włóczni, a po drugie w każdym jest o jeden tułów więcej i jedną kopię więcej. Po prostu masz kilka opcji do poskładania tych rycerzy.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.