Dziwne rzeczy, które trafiają się w pudełkach GW

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: Dziwne rzeczy, które trafiają się w pudełkach GW

Post autor: Jasif »

Mi się zdarzyły podstawki odlane w 3/4 :mrgreen:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

w 6ed grałem orkami - w boksie wolf riderow nie miałem wilków :D
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Rasti pisze:Z tego co widzę, to często dają dupy. Mi tam raz tylko brakowało trzech łuczyw do shadów.
Nie, nie 'dają dupy często'. Na każdy mispack wspomniany w tym temacie przypada kilkaset, jeśli nie tysiąc prawidłowo zapakowanych produktów, których nikt ten sposób nie zgłasza do publicznej wiadomości.

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

Swoją drogą właśnie, jak rozwiązujecie takie problemy, kiedy czegoś brakuje?

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Do sklepu ze zwrotem.

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

w batalionie HE nadprogramowe tarcze do imperialnych rycerzy, będzie na podstawki
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No tak, tylko trzeba jeszcze uważać gdzie się kupuje, gdyż nie wszystkie sklepy wymieniają. Ja kupiłem w wargamerze tych shadów, na całe szczęście mały uszczerbek, bo mi odpowiedzieli na to, że oni nie odpowiadają za zawartość pudełka.

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Hm, nie jestem specem od prawa handlowego, ale wydaje mi się, że mieli rację - tego typu problemy/reklamacje należy rozwiązywać u wydawcy (GW w tym przypadku) a nie dystrybutora. Honorowanie reklamacji czy insze zwroty pieniędzy przez sklep to tylko kwestia dobrej woli i taktu sprzedawcy.

Jeśli się mylę proszę o korektę :)
Ostatnio zmieniony 5 gru 2011, o 23:53 przez Don_Silvarro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Warriorów bez tarcz kupiłem w F&F, pierwsze pudełko, na dobrą sprawę nie wiedziałem czy tarcze powinny być w środku, nie miałem stałego dostepu do netu, żeby sprawdzić.... znaczy zawaliłem.

Niepełnych Korsarzy (pudełko metalowych z 6 edycji) kupiłem w Cytadeli, nie było problemów z dosztukowaniem dodatkowych z blistera.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No tak, ale w dobrym imieniu sklepu powinni oni uzupełnić brak, a potem od sami składać reklamację. Tak miałem zamawiając kostki do WFRP na Rebelu. Jedna kostka - nie tyle, że jej nie brakowało. Pękła mi upadając na ziemię z na prawdę znikomej wysokości(pewnie wada odlewnicza). Pytałem się sklep, czy jest możliwość dokupienia takowej sztuki z takiego i śmakiego powodu. Oni sami dosłali mi kostkę w ramach reklamacji, wyjmując ją z nowego kompletu. Sami następnie zareklamowali ją u wydawcy.

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Ja nigdy nie miałem żadnych braków, jeśli już to nadmiar- nadprogramowe podstawki. Nie jest więc chyba tak źle z pakowaniem w GW, albo może po prostu mam szczęście :wink:

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Don_Silvarro pisze:Hm, nie jestem specem od prawa handlowego, ale wydaje mi się, że mieli rację - tego typu problemy/reklamacje należy rozwiązywać u wydawcy (GW w tym przypadku) a nie dystrybutora. Honorowanie reklamacji czy insze zwroty pieniędzy przez sklep to tylko kwestia dobrej woli i taktu sprzedawcy.
Nie no ten kto sprzedaje odpowiada za zawartość pudełka . Za wynikłe historie dystrybutor chyba ale ja się nie znam.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Ja miałem kiedyś w blistrze z Dragonogrem zero rączki prawej, za to 3 lewe :)
I raz w pudle z pegazami (jak jeszcze były sprzedawane po 3) miałem dodatkową parę skrzydeł.
Obrazek

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

a jak kupiłem pudełko z gralami i w pudełku jest o jeden tułów i jedną włócznię za dużo hehe

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Lidder pisze:
Sevi pisze:W boxie 10 Ethernal Guardów WE miałem 11 :)
To już wiem, czemu kumpel otworzył tylko 9 :D

Jeden miał ułamaną włócznie, ale udało się go ładnie poskładać do kupy ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Ja kiedyś kupiłem dziwne Dragon Ogry z dwurakami. Nie było dwuraków tylko 2 miecze od 2 daemon princów. Zareklamowałbym ale zanim zobaczyłem braki zacząłem już sklejać i po użyciu wyobraźni ich skonwertowałem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Matijjos, w pudełku z Grail Knightami nie ma po pierwsze ani jednej włóczni, a po drugie w każdym jest o jeden tułów więcej i jedną kopię więcej. Po prostu masz kilka opcji do poskładania tych rycerzy.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

ODPOWIEDZ