ODWOŁANY! - Do it in Duet - Pomiechówek 12 Maja
Green Knight zaoferował mi swoją pomoc w sędziowaniu (on nie bedzie grał, ja tak), co ułatwi mi znacznie robotę i pozwoli na zrobienie kilku rzeczy, których sam bym nie mógł zbytnio przeprowadzić ze względu na braki czasowe.
Zaszły następujące zmiany:
1) Będzie ocena malowania. Jestem jej zdecydowanym zwolennikiem, a Green chętnie oceni nasze malownie (napewno lajtowo jak zwykle ).
System oceny będzie prosty i będzie można otrzymać kilka dodatkowych punktów.
2) Proxować można, ale prosze nie przeginać!
3) Ograniczenie do 3 slotów specjal lub 2 slotów specjal i 1 rare.
4) Oczywiście rozpiski są tajne
Zaszły następujące zmiany:
1) Będzie ocena malowania. Jestem jej zdecydowanym zwolennikiem, a Green chętnie oceni nasze malownie (napewno lajtowo jak zwykle ).
System oceny będzie prosty i będzie można otrzymać kilka dodatkowych punktów.
2) Proxować można, ale prosze nie przeginać!
3) Ograniczenie do 3 slotów specjal lub 2 slotów specjal i 1 rare.
4) Oczywiście rozpiski są tajne
Nie wyciągaj takich pochopnych wniosków Jasiuuu .Jasiuuu pisze:kolejny heretyk i zdrajca chaosu
Łosiu nie miał pary, a ja miałem grac z moim bratem, który gra bretką(zaczyna ).Więc postanowiliśmy, że Łosiu będzie grac ze mną a mój brat będzie siedziec koło nas i oglądac .
Jeżeli będą chętni to można zagrac jakiś meczyk w piłkę nożną.
Wystarczy tylko powiedziec, żebym wziął gałę.
Ten sojusz bestii z mortalami jest specyficzny, gdyż speciale oraz rary sie nie powtarzaja przynajmniej powinno byc jakies ograniczenie tego typu,a lustrią to w ogóle nie można grac, bo to nie jest turniej open. Z kolei southlandy są dozwolone tak jak SoC, ale nie można ich mieszać ze zwyklymi lizakami, bo to prawie te same armie(patrz bretka+EW), a bestie i mortale duzo roznia sie specyfika gry etc. Mysle, ze Kołata popiera moje zdanie
pozdro
pozdro
Sorki za spóźnioną odpowiedź, ale już pisze, to tak:Kal_Torak pisze: W takim wypadku powiedźcie jak do WCMu dojeżdzacie . Dojedziemy do Was po Waszych śladach .
.
Wsiadamy na naszym peronie do pociągu, wysiadamy w wawie na gdańskim, idziemy do metra jedziemy na Służew, wychodzimy na przystanek autobusowy(nie pamiętam jaki nr. tego autobusu), jedziemy na Goraszewską bodajże i jesteśmy u was, coś takiego . Kierunek jak jedziecie z gdańskiego to na Ciechanów albo Działdowo oczywiście Pomiechówek będzie po drodze .
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, o 13:12 przez Dawid, łącznie zmieniany 1 raz.
ocena malowania:
Ilość pomalowanych modeli:
Poniżej polowy: 0
Połowa lub więcej: 1
Prawie cała armia: 2
Poziom:
Tabletom: 0
Dobry Tabletom: 1
Solidnie pomalowana: 2
Wysiwyg:
Zgodny: 1
Niezgodny: 0
Podstawki:
Zrobione: +1
W jednym schemacie i z treyami: +1
Konwersje:
Drobne: 1
Solidne: 2
Klimat: 0-1
Prawdopodobnie będzią oceniane obie armie i wyciągana średnia.
Ilość pomalowanych modeli:
Poniżej polowy: 0
Połowa lub więcej: 1
Prawie cała armia: 2
Poziom:
Tabletom: 0
Dobry Tabletom: 1
Solidnie pomalowana: 2
Wysiwyg:
Zgodny: 1
Niezgodny: 0
Podstawki:
Zrobione: +1
W jednym schemacie i z treyami: +1
Konwersje:
Drobne: 1
Solidne: 2
Klimat: 0-1
Prawdopodobnie będzią oceniane obie armie i wyciągana średnia.
Będzie przestrzegany limit czasu?
Może jeszcze udałoby się na juwenalia wyrobić ^^
Może jeszcze udałoby się na juwenalia wyrobić ^^
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?