GT - coś wiadomo?
Tej klasy?10GBP to duzo jak na turniej tej klasy?
Mnie tylko obecność graczy z zagranicy przekonuje do tej imprezy. No i beznadziejne miejsce w lidze
Wezmę sobie arcymaga z book of hoeth na takie okazje.Będzie to też największe Thorek-party w Polsce
moga byc tylko bookowi... tak to ja bym se wzial aekolda hellbrassa i liczyl ze rzuce latanei
+ smok czincza 
nie ma co dywagowac, a poczekac na ostateczny regulamin
tak cos sobie mysle i widze, ze jak ci speciale sie ostana, tacy tylko bookowi, to innejgo wyjscia niz smok czincza mial nie bede...
nie ma co dywagowac, a poczekac na ostateczny regulamin
tak cos sobie mysle i widze, ze jak ci speciale sie ostana, tacy tylko bookowi, to innejgo wyjscia niz smok czincza mial nie bede...
Jako gracz strzelam focha z powodu tych speciali. Nie ma sensu jechac na turniej, na którym sam jeden Thorek wymiecie mi cala armie elfów. Ale miło by bylo zobaczyć ziomków z zagranicy (jesli jacyś wpadną), wiec na turniej wpadne popatrzeć. A skoro juz będę popatrzeć, to moge też posędziować.
takie cos to np. quatar.. od razu by sie mniej thorekow zrobilothurion pisze:Kroak.. o nim zapomnailem
dopuscilibyscie cos do Chaosu chociaz
np mutacje czy cos..
niestety bede musial zbojkotowac turniej najprawdopodobniej.. chyba, ze mi ktos porzyczy ogry na 8 dzordzach
a jeszcze radzilbym dac do ogolnej wiadomosci jak to bedzie z thorekiem.. ma jednego reroll a czy wiele i jak to jest ze smokami (to moze bylby sens smoka kombinowac
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja ze swojej strony wypinam się na GT.
Wole na jakis lokal pójść gdy za 70 wejsciówka i nawet noclegu nie ma(tylko hasełko i jakis ciut taniej jest).
Wole na jakis lokal pójść gdy za 70 wejsciówka i nawet noclegu nie ma(tylko hasełko i jakis ciut taniej jest).
Coś wygląda na to, że będzie to najlepiej obsadzony pod wzgledem sędziów turniej WFB w Polsce. 
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
O turnieju powstała Ballada taka,
Gdzieś w Księstwie na Krańcu Świata,
Na każdego gracza jeden sędzia przypadał,
Jeden sędzia na każdego gracza...
Gdzieś w Księstwie na Krańcu Świata,
Na każdego gracza jeden sędzia przypadał,
Jeden sędzia na każdego gracza...