Warhammer w podręczniku do angielskiego
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Warhammer w podręczniku do angielskiego
No i dobrze że propagują takie hobby
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Pisze się ohyda nie "ochyda"Artein pisze:Ale po co? Jednej spacji nie postawił. Zdanie zaczęte od "Ale" też nie bardzo brzmi. Zamiast "ę" wstawił "e".
Poza tym nie ma błędów.
Moim zdaniem lekka niedbałość. Słownik tu nie pomoże.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Wieszkto nie wiem co ci GW zrobiło ale musiało cie bardzo skrzywdzić - wszędzie tylko pi nich jedziesz
Masz rację.Bestialski_Brokuł pisze:Pisze się ohyda nie "ochyda"Artein pisze:Ale po co? Jednej spacji nie postawił. Zdanie zaczęte od "Ale" też nie bardzo brzmi. Zamiast "ę" wstawił "e".
Poza tym nie ma błędów.
Moim zdaniem lekka niedbałość. Słownik tu nie pomoże.
Nie dało mu wideł.krystian1wielki pisze:Wieszkto nie wiem co ci GW zrobiło ale musiało cie bardzo skrzywdzić - wszędzie tylko pi nich jedziesz
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Rozumiem że to grzech niewybaczalny
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kradzież wideł powinna być zagrożona dożywociem.
Naviedzony pisze:Kradzież wideł powinna być zagrożona dożywociem.
krystian1wielki pisze:Rozumiem że to grzech niewybaczalny
Artein pisze:Nie dało mu wideł.
Nie to nie ja od wideł, ja po prostu krytykuje durnoty które GW płodzi w dosyć szybkim tempie i tyle w temacie jechania GW .Swoją drogą propaganda oraz indoktrynowanie najmłodszych obywateli powinno być karane i tyle.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
No to wkraczamy na głębokie tematy egzystencjonalne, bo jakby się zastanowić, to wszystko jest indoktrynowaniem młodych, nawet szkoła. W tym artykule to nie widziałem nic indoktrynacyjnego. Jak już to najzwyklejsza reklama, chociaż wtedy daliby ładniejsze zdjęcia.
nie sądzę by GW było na tyle przebiegłe by szukało wydawców podręczników w celu kryptoreklamy.
z drugiej strony żadne szanujące się wydawnictwo angielskie nie pozwoliłoby sobie na taki numer.
najprawdopodobniej autor podręcznika lub ktoś z jego otoczenia grał w bitewniaki,
a szukając oryginalnych tematów wpadli na pomysł wspomnienia o warhammerze.
nie doszukiwałbym się tu żadnego spisku...
z drugiej strony żadne szanujące się wydawnictwo angielskie nie pozwoliłoby sobie na taki numer.
najprawdopodobniej autor podręcznika lub ktoś z jego otoczenia grał w bitewniaki,
a szukając oryginalnych tematów wpadli na pomysł wspomnienia o warhammerze.
nie doszukiwałbym się tu żadnego spisku...
Panowie wasze myślenie jest naiwne czy wy myślicie że ta wzmianka powstała bez ich zgody bo ja nie dawno już pozwali by tego kto użył by nazwy ich produktów oraz nazwy firmowej , także soory oni o tym wiedzieli .
Apropo jeżeli ktoś chciał pokazać figurki do gier bitewnych to czemu niema tego co to jest wargaming czemu niema figurek innych producentów i figurek historycznych , pamiętajmy również że Wargaming nie równa się Warhammer także czego byście nie powiedzieli fakty są faktami.
Apropo jeżeli ktoś chciał pokazać figurki do gier bitewnych to czemu niema tego co to jest wargaming czemu niema figurek innych producentów i figurek historycznych , pamiętajmy również że Wargaming nie równa się Warhammer także czego byście nie powiedzieli fakty są faktami.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Masz racje, to ewidentny spisek GW za ktorym stoi Gazeta Wyborcz (nie na darmo tez ma skrot GW) oraz reptilianie
Masz fragment pdr do angola, pewnie kilka stron obok jest czytanka o tym jak ktos tam gra w siatke. To tez indoktrynacja idac twoim tokiem myslenia? Podrecznik jak podrecznik tyle ze pewnie ktos z autorow pewnie z pacynami mial jakas stycznosc to wrzucili zamiast stanardowych tekstow.
Ps. Chleb ci od ust ta firma odebrala czy co bo nie rozumiem twoich motywacji. Gra sie nie podoba to mozesz zagrac w co innego nikt cie batem chyba nie zmusza do grania w akurat ten system
Masz fragment pdr do angola, pewnie kilka stron obok jest czytanka o tym jak ktos tam gra w siatke. To tez indoktrynacja idac twoim tokiem myslenia? Podrecznik jak podrecznik tyle ze pewnie ktos z autorow pewnie z pacynami mial jakas stycznosc to wrzucili zamiast stanardowych tekstow.
Ps. Chleb ci od ust ta firma odebrala czy co bo nie rozumiem twoich motywacji. Gra sie nie podoba to mozesz zagrac w co innego nikt cie batem chyba nie zmusza do grania w akurat ten system
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Mam wrażenie że prezentowane przezacnie w pokojowy sposób poglądy spotykają się z ewidentną reakcją agresywna fanatyków Warhammera .
Panowie fakty są takie iż jest to tekst o kupowaniu figurek do Warhammera w którym jest ujawniona nazwa producent i wygląd produktu niema niczego czym jest Wargaming .
Powiem tak autor utożsamia Wargaming z Warhammerem co jest przekłamaniem ponieważ Wargaming jest pojęciem szerszym , także czego byście nie powiedzieli to jest prawie jest bilbord reklamowy także soory ja się niczego nie doszukuje tylko nie doznałem zaniku ostatnich szarych komórek i wiem co widzę tylko tyle jeżeli .
Także proszę państwa Warhammer to nie Wargaming mieszanie tych pojęci oraz próba zastąpienia Wargamingu Warhammerem to są raczej poglądy producenta .
Panowie fakty są takie iż jest to tekst o kupowaniu figurek do Warhammera w którym jest ujawniona nazwa producent i wygląd produktu niema niczego czym jest Wargaming .
Powiem tak autor utożsamia Wargaming z Warhammerem co jest przekłamaniem ponieważ Wargaming jest pojęciem szerszym , także czego byście nie powiedzieli to jest prawie jest bilbord reklamowy także soory ja się niczego nie doszukuje tylko nie doznałem zaniku ostatnich szarych komórek i wiem co widzę tylko tyle jeżeli .
Także proszę państwa Warhammer to nie Wargaming mieszanie tych pojęci oraz próba zastąpienia Wargamingu Warhammerem to są raczej poglądy producenta .
Zazwyczaj jest taki iż w najmniej odpowiednim momencie wyrywa się właśnie idiota .
Co to ma do dyskusji mylicie się i mam wmarznie że w waszych oczach każdy kto krytykuje GW to następne wcielenie pana D….
W moim odczuciu bardzo głęboko dźgnął was widłami bo większości użytkowników tylko one w głowie.
Co to ma do dyskusji mylicie się i mam wmarznie że w waszych oczach każdy kto krytykuje GW to następne wcielenie pana D….
W moim odczuciu bardzo głęboko dźgnął was widłami bo większości użytkowników tylko one w głowie.