Moderator: swieta_barbara
Normalnie dzielnicowyswieta_barbara pisze:A tak BTW - mowisz, ze do tej pory nie jezdziles na turnieje jako sedzia. A w przyszlosci? Ruszylbys sie gdzies posedziowac?
I kto Cie zna tak w ogole, to chociaz bedzie mozna zrobic background check. Przeciez nie bede glosowal na Pasiaka, tylko po to zeby przestal Kwestie Zasad trolowac.
Cholera... jednak na litość się nie daswieta_barbara pisze:Przeciez nie bede glosowal na Pasiaka, tylko po to zeby przestal Kwestie Zasad trolowac.
I ja, i ja!Durin pisze:ja, ja, JA Go znam!!!!!!
swieta_barbara pisze:A tak BTW - mowisz, ze do tej pory nie jezdziles na turnieje jako sedzia. A w przyszlosci? Ruszylbys sie gdzies posedziowac?
I kto Cie zna tak w ogole, to chociaz bedzie mozna zrobic background check. Przeciez nie bede glosowal na Pasiaka, tylko po to zeby przestal Kwestie Zasad trolowac.
a co to ma za znaczenie jesli ktos kandyduje do LS?kudłaty pisze:W sumie jest jedynym gościem który zabrał Barbowi jakieś logiczne punkty na singlowym masterze.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Laik pisze:@Buszmen
To pokazuje, że nie jest oderwany od rzeczywistości i wie na czym polega ta gra.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Poprawcie mnie:Buszman pisze:blagamglosujemy na LS (czytaj: (...) jest w stanie zasedziowac 3+ mastery w sezonie.)
Nie prawda. Głosujemy na kogoś, kto będzie w stanie na bieżąco rozstrzygać wątpliwości w zasadach i będzie wiedział, jak się to robi. To, czy jest aktywnym sędzią masterowym i czy jeździ dużo na mastery w ogóle nie ma żadnego znaczenia. Mam mieć czas i chęć do codziennej pracy. Co z tego, że ktoś spełnia Twoje kryteria, jeżeli uściślenia będą wychodziły raz na rok?glosujemy na LS (czytaj: mozliwie najlepszego i sprawnego interpretatora zasad, kogos kto bez problemu udzwignie bycie sedzia glownym na masterze, pojedzie na ETC jako sedzia z PL i nie bedzie nam wstyd, jest w stanie zasedziowac 3+ mastery w sezonie)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Wypisz, wymaluj Mac – człowiek z drugim najlepszym wynikiem w ostatnim głosowaniu na LS,glosujemy na LS (czytaj: mozliwie najlepszego i sprawnego interpretatora zasad, kogos kto bez problemu udzwignie bycie sedzia glownym na masterze, pojedzie na ETC jako sedzia z PL i nie bedzie nam wstyd, jest w stanie zasedziowac 3+ mastery w sezonie)
Mam 3, będzie 5Buszman pisze:zapomniales dodac ile masterow sam sedziowales- a widzialem Cie na dwoch![]()