Forsaken - czy jest sens się z tym bawić?
Moderator: JarekK
Re: Forsaken - czy jest sens się z tym bawić?
Fajnie by było. Ale tego i tak, nie można nigdzie wystawić . Chyba, że się mylę i gdzieś jeszcze by to przeszło.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Co do tego modelu maga tęczowego, mi osobiście nie podobają się za bardzo modele czarowników od GW. Jednego tęczowca mam z nowego Changelinga do demonów, a drugiego zrobiłem bardziej w stylu tego z 51 strony armybooka- w zbroi i z hełmem, robiony na bazie bohatera skavenów z IoBa (na pewno nie będzie tęczowcem) jak go pomaluję, to pochwalę się w galerii.
Zależy jakich masz kolegów i czy się zgodzą na takie pomysły. Fluffy niedawno wkleił raport w którym opisywał oblężenie wg zasad 5 lub 6 edycji, z kolei Debelial stoczył bitwę armią Dogs of War, która nie jest już oficjalna.Shadar pisze:Fajnie by było. Ale tego i tak, nie można nigdzie wystawić . Chyba, że się mylę i gdzieś jeszcze by to przeszło.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mi najbardziej podobają się figsy klęczących małych magów z kapturami na głowie - jeden z mieczem i jeden z laską - ten z mieczem jest w armybooku. Można je pomalować na kolor odpowiedni do marka...