mi sie ten pomysl naprawde podoba

co do pomyslu z pegazami to czmu nie
z twoimi zdolnosciami nie wygladali by jak wazka tylko naprawde fajnie ( o ile sie postarasz

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skoro ma skrzydła, to po co wlażł na pegaza?Meter pisze:co do pomyslu z pegazami to czmu nie
z twoimi zdolnosciami nie wygladali by jak wazka tylko naprawde fajnie ( o ile sie postarasz)
bo to polska husaria bedzieKerim pisze:
Skoro ma skrzydła, to po co wlażł na pegaza?
to najpopularniejsza interpretacja, poczytaj se.Shino pisze:wydawalo mi sie, ze to byly odpowiednio smerc, zaraza, glod i wojna ale juz sam nie wiem
bo to janioły zagłady, albo coś takiego.Shino pisze:co do pegazow to kosiarz nie pasuje... juz same plonace mieczyki sa jak dla mnie lekkimprzekombinowaniem (choc kaptury wydaja sie byc zacnym pomyslem)
Max dopoki dzban wode nosi... Zerknij na PM , zaraz znajdzie sie tam ostrzezenie skierowane do Ciebie... Mam juz dosc Twoich glupich postow...max pisze:ladnie to wyglada ale to nie h elfy nie moga siedziec po 2
Ziemko, luz, bo to już wygląda jak mobbing, przecież ja nie mam żadnych kłopotów, i nie widzę powodu dla "żółtych kartek" odnoszę wrażenie że nie lubisz faceta i tyle, a w jego postach nie ma żadnego ofensu, niejakiego Jacka broniłeś jak lew, a był on bardziej zaczepny niż rzeczony Max, zresztą wpadam już w totalny OFFTOP, ale o ile mam coś do gadania w swoim temacie, to nie ma kłopotu, trza będzie to sam zbluzgam.Ziemko pisze:Max dopoki dzban wode nosi...