Turniej WFB - SKLEP IMPERIUM Kraków - 30.04.2011 - 1600 pkt.
Re: Turniej WFB - SKLEP IMPERIUM Kraków - 30.04.2011 - 1400p
Ja jednak zagram demonami albo we
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
aaa i max 3 maszyny, ze nie pomyślałem i tym wcześniej ; )
- Romendakil
- Mudżahedin
A jest o czym dyskutować? Propozycje padły już przy okazji ostatniego turnieju, czy coś jeszcze warto omówić?
Jak dla mnie pozostał tylko wybór co wprowadzić, a ten należy do organizatorów.
Ponadto to, że ktoś nie bierze udziału w dyskusji na forum nie znaczy, że nie przekazuje swoich propozycji organizatorom, a przynajmniej mam taką nadzieję.
Jak dla mnie pozostał tylko wybór co wprowadzić, a ten należy do organizatorów.
Ponadto to, że ktoś nie bierze udziału w dyskusji na forum nie znaczy, że nie przekazuje swoich propozycji organizatorom, a przynajmniej mam taką nadzieję.
+1PiotrB pisze:scenariusze są fajne - mnie się tam fajnie grało no i w końcu mają sens scouci i lekka jazda!
Czyli na razie propozycje brzmią :
-ban lordów i 6 -tek z lorów (moim zdaniem albo jedno albo drugie)
-30 modeli w unitach
-1600 pkt i uściślenia magi i lini widzenia z Euro (moje)
Kto jeszcze ma jakiś pomysł?
Chyba się pojawię. Oczywiście jak będę miał pewność potwierdzę organizatorowi.
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
sprawa jest jasna gramy na zmodyfikowane euro na mniejsze punkty
Właśnie, niech organizator wklei ostateczne zasady 

Wisła Kraków.
+1archeolog pisze:Ban lordów bez sensuprzyciąć spelle nr 6, ograniczyć maszynki i pkt na oddział
Zgadzam się w tej kwestii z Archeologiem.
Wisła Kraków.
to zalezy na ile gramy 1400 czy 1600, a może jakis inny format
Chodzi o ilość punktów. Według organizatorów 2400 to za dużo i więcej ludzi mają jak jest mniej punktów. Ot cała tajemnica. Może słusznie może nie , ich sprawa. Do 30-tego jest trochę czasu. Mnie tam się fajnie i szybko grało na 1600 pkt i nie mam nic przeciw mniejszym turniejom choć uważam ,że 1400 to już lekkie przegięcie i nie wiem czym to zostało sprowokowane.
niech się wreszcie wypowie ktoś z Imperium i może trochę więcej uwagi poświęci sprawie turnieju w ich sklepie.... jeśli oczywiście chcą mieć chętnych
To nie może tak wyglądać ,że my się produkujemy a założyciel tematu wpada raz na tydzień.... trzeba się szanować w obie strony. Jak jest sprawa do załatwienia to trzeba ją załatwić ...

Witam wszystkich!!
Po pierwsze chciałem podziękować wszystkim za dyskusje i wymianę zdań. Dyskusja nie była zakłócana naszymi wypowiedziami ze względu na to iż traktujecie nasze uwagi bardzo często jako ostateczne, a a chcemy znać wasza prawdziwą opinie. Co do zasad turnieju to proponujemy iż żeby odbył się on na zasadach które zaproponowaliście.
Oto zmiany poniżej które wyłowiłem z waszej dyskusji:
1. Zwiększamy limit punktowy tego turnieju na 1600 pts.
2. Gramy na scenariusze
3. Zakaz wystawienia lordów oraz nie można wylosować z lorów 6 czaru
4. Wystawiamy maksymalnie 3 maszyny.
5. Oddziały nie mogą mieć większej liczby wojowników niż 30.
6. Linia widzenia z vlost
7. Zmiana zasady wieży, armia zajmująca wieżę na koniec scenariusza nie otrzymuje +1000 małych punktów lecz +500
Jak już słusznie zauważyliście zmiany zostały wprowadzone. Mam nadzieję że to uprzyjemni nam rozgrywkę:). W razie jakiś dalszych rozważań dalej zapraszam gorąco do dyskusji, od tej pory będę w niej uczestniczył bardziej bo poznałem wasze opinie:).
Cóż szkoda Legion iż nie przybędziesz, zapraszam gorąco na kolejny turniej!!:)
Po pierwsze chciałem podziękować wszystkim za dyskusje i wymianę zdań. Dyskusja nie była zakłócana naszymi wypowiedziami ze względu na to iż traktujecie nasze uwagi bardzo często jako ostateczne, a a chcemy znać wasza prawdziwą opinie. Co do zasad turnieju to proponujemy iż żeby odbył się on na zasadach które zaproponowaliście.
Oto zmiany poniżej które wyłowiłem z waszej dyskusji:
1. Zwiększamy limit punktowy tego turnieju na 1600 pts.
2. Gramy na scenariusze
3. Zakaz wystawienia lordów oraz nie można wylosować z lorów 6 czaru
4. Wystawiamy maksymalnie 3 maszyny.
5. Oddziały nie mogą mieć większej liczby wojowników niż 30.
6. Linia widzenia z vlost
7. Zmiana zasady wieży, armia zajmująca wieżę na koniec scenariusza nie otrzymuje +1000 małych punktów lecz +500
Jak już słusznie zauważyliście zmiany zostały wprowadzone. Mam nadzieję że to uprzyjemni nam rozgrywkę:). W razie jakiś dalszych rozważań dalej zapraszam gorąco do dyskusji, od tej pory będę w niej uczestniczył bardziej bo poznałem wasze opinie:).
Cóż szkoda Legion iż nie przybędziesz, zapraszam gorąco na kolejny turniej!!:)