Warszawa - Wojna o Supremację [Liga Cytadeli]
Re: Warszawa - Wojna o Supremację [Liga Cytadeli]
ja tyż ale wolał bym arene
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja też zagram.
Tylko musimy na forum Nemezis ustalić czy mam ćwiczyć już pod DMP i jaką opcją, czy po prostu zagrać.
Tylko musimy na forum Nemezis ustalić czy mam ćwiczyć już pod DMP i jaką opcją, czy po prostu zagrać.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kto chce challenge i zagrać ze mną w sobotę, w poniedziałek na tydzień wyjeżdżam..
Paździoch, może Ty?
Z bretą dawno nie grałem, a teraz przegięta przecie
Paździoch, może Ty?
Z bretą dawno nie grałem, a teraz przegięta przecie
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Na pewno nie wszystkie i na pewno nie ostatnią. W przypadku jednorazowej niemożności, zazwyczaj przyzwalamy na takie rozwiazanie. Chodzi o weryfikacje wyniku po prostu.Kubi pisze:czy bitwy można rozgrywać poza sklepem?
Nie chcę ukrywać, że limit, który wyznacza godzina zamkniecia sklepu trochę mnie dyskwalifikuje i bitewki ze mną będą rozgrywane w innym miejscu. Chyba, że jest jakaś zmiana w tej materii? Z resztą w Cytadeli jest taki ścisk, że i tak wole zagrać u mnie albo w innych lokalach bardziej przestronnych.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Grom.Rince pisze:Gdzie te paringi?
Kubi, nie sadze.
Jacku, joke? Stajesz w szranki?
Challenge z Barbem.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Nigdy nie było z tym problemu. Poradzimy sobie...Daw pisze:Nie chcę ukrywać, że limit, który wyznacza godzina zamkniecia sklepu trochę mnie dyskwalifikuje i bitewki ze mną będą rozgrywane w innym miejscu. Chyba, że jest jakaś zmiana w tej materii? Z resztą w Cytadeli jest taki ścisk, że i tak wole zagrać u mnie albo w innych lokalach bardziej przestronnych.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
To kiedy chcesz zagrać? Ustawić się możemy nawet jakoś wkrótce, przed startem ligi w sumieJedy Knight pisze: Grom.
Challenge z Barbem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Helion, Slaanesh, a jeden z Was nie chce challenga?
Ja chcę kogokolwiek, kto może zagrać ze mną w sobotę. Plis, bo potem wyjeżdżam na tydzień, a bajów nie uznaję...
Ja chcę kogokolwiek, kto może zagrać ze mną w sobotę. Plis, bo potem wyjeżdżam na tydzień, a bajów nie uznaję...
Na razie niech sie wszyscy zapisza. Skoro nie robimy pod zasady areny, to nie musimy sie az tak spieszyc ze startem. Lepiej niech sie uzbiera 20-30 osob.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
a ktoś to konsultował ze stefanem na przykład? bo od poniedziałku ruszyła liga 40k, jest coś około 30 zapisanych, więc nie wiem jak sobie wyobrażacie rezerwacje, poza tym coś już dużo tych lig było, a tamtego systemu dawno nie.... nie chce mi się grać, zwłaszcza jak widzę skład osobowy ....
btw. helion kolego żyjesz ? ciekawe, bo coś chyba ostatnio mi się wydawało, że umarłeś, z powodu pewnej zaległości, hmmmm?
btw. helion kolego żyjesz ? ciekawe, bo coś chyba ostatnio mi się wydawało, że umarłeś, z powodu pewnej zaległości, hmmmm?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
raz już byly 3 ligi naraz i jakoś się dalomati.pl pisze:więc nie wiem jak sobie wyobrażacie rezerwacje
mati.pl pisze:poza tym coś już dużo tych lig było, a tamtego systemu dawno nie....
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Stefan się mnie pytał czy robię ligę, powiedziałem, że nie i robi Manfred i że nie zależy nam już tak na czasie jak przy mojej, która miała być na zasady Areny.
Imo nie będzie takiego problemu, a pewnie zaczniemy później i tak, nie śpieszy nam się nigdzie.
Imo nie będzie takiego problemu, a pewnie zaczniemy później i tak, nie śpieszy nam się nigdzie.