2400 Euro High Elves

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Re: 2400 Euro High Elves

Post autor: GarG »

Ale wy banie nakręcacie :mrgreen:

Weźcie chłopakowi pomóżcie a nie nabijajcie sie z niego :P
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

ainuin to jest drugie konto Assaselo !!! :lol2:

Awatar użytkownika
ainuin
Chuck Norris

Post autor: ainuin »

:twisted:

Zostałem rozszyfrowany [-X

Możesz spróbować pocisnąć na dwóch magach z banner of sorcery i maksymalną kontrolą fazy magii (vortex, dispele, annuliany). Pograj na High Magic, jak sama nazwa wskazuje jest to Wyższa Szkoła Magii. Podwójny drain magic skutecznie zachęci przeciwnika to turnia 6ma kostkami w fazie magii.

Awatar użytkownika
Korhil
Chuck Norris

Post autor: Korhil »

kurde przestań proszę, ja wiem że mogę, ale po prostu life jest najlepszy i nie wiem czemu miałbym brać high magica... jakbym grał dla klimatu to rozumiem ale ta rozpa ma wygrywać... przeprowadziłem testy z imperium i dwarfami. z imperium 20:0 z dwarfami 11:9 na korzyść pokurczy. Obie bitwy dziwne i bezmózgie. Z imperium arcymag ludzki wywala się w kosmos z połową oddzialu w 1 turze. Z dwarfami analogiczna sytuacja ale tym razem śmierć ponosi mój arcy i 15 WL zabijając koło 15 warriorów dwarfickich. W 3 turze kowadło samo sie wywala, WL z bsb i orły zostają wystrzelane, reszta oddziałów chowa się za górkami itp. Ogólnie rozpiska fajna, dobrze mi się na niej gra
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

To faktycznie, optymalne były te testy jak obaj przecwinicy wysadzali sobie lordów :lol2:

Ciekaw jestem jak mi by sie z tym gralo, jakbys dostawal 5,6 z high co turę... ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

High magic dla klimatu :lol2:
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

ODPOWIEDZ