Turniej Smerfa-Styczny

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Re: Turniej Smerfa-Styczny

Post autor: muchozol »

wyluzujcie Panowie
Smerfaster pisze:nikt nie chce do turnieju dojsć
strach ich obleciał :lol2: szukaj ludzi, szukaj
Dmtrij pisze: Szczerze wpadłbym do Was na mastera, mam kilku dobrych znajomych we Włocławku:)
przywitamy chlebem i solą...
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

przywitamy chlebem i solą...
Chyba że Michnik cały chleb zje i zostanie sama sól :D

Smerf staraj się bardziej ze ściąganiem graczy bo okaże się że niepotrzebnie tyle makiet tachałem

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

eee... jak tylko chlebek z solą serwujecie to już mój entuzjazm padł:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

chlebek z solą to do zakąszania :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dmtrij pisze:
Ziemko pisze:
Dmtrij pisze:śmierdzi przekrętem IMO> Pomyślcie nad większą przejrzystości zwłaszcza w kontekscie planowanego przez Was mastera:)

Rece mi czasem opadaja na to co piszesz.
Powiedzialbym przyganial kociol garnkowi.
:roll: :roll: :roll: #-o #-o #-o
A Ty Ziemas nie masz lepszego zajęcia tylko takie pierdoły pisać?? Jak masz mi coś do zarzucenia zapraszam osobiscie, jak nie to daj sobie na luzzik co?
Z wielka checia na jakims turnieju powiem Ci w twarz, ze czesto piszesz glupoty tak jak zarzucaniem chlopakom z Wloclawka, ze jakies przekrety robia, a oni na lige maja akurat maja mocno wywalone.
Chcialbym Ci przypomniec, ze apropo Twojej osoby dostawalem donosy, ze jakies walkarskie turnieje robisz.
EOT, bo nie mam zamiaru spamowac w tym temacie.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

PRZEPRASZAM chłopaków z Włocławka - mam nadzieję, ze od samego początku nie uznaliście tego za jakies poważne oskarżenia (choćby patrząc na emota w mym poście), jezeli jednak było inaczej - nie miałem takiego zamiaru.
Pozdrawiam
Dymitr
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Siwek
Falubaz

Post autor: Siwek »

Myślę że nie ma za co przepraszać. Dzięki naszemu koledze Smerfowi, który nie ma w zwyczaju czytać porad kolegów ani w ogóle czegokolwiek pojawiły się poniekąd uzasadnione wątpliwości. Ziemko je rozwiał, za co mu chwała i po temacie. Nie sądzę żeby ktoś od nas poczuł się urażony.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszamy do Włocławka poszerzać grono znajomych, żłopać trunki oraz zajadać coś więcej niż chlebek z solą.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Tak zapraszamy a mastera Smerfaster organizować nie bedzie więc myślę że będzie lepiej :D

ODPOWIEDZ