Warszawska Drużynówka 3x2400 EURO // 28-V-2011
Re: Warszawska Drużynówka 3x2400 EURO // 28-V-2011
szukam drużyny, gram de
Wiecie co, przyjechałbym sobie do Was, o ile znajdzie się dla mnie jakaś drużyna i powiecie mi jak do Was dotrzeć z dworca 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
z dworca 2przyst. metrem lub 3tramwajem, jezeli naprawią tory
+150m z buta.
druzynę lepiej przywiez ze sobą

druzynę lepiej przywiez ze sobą
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wiesz co, watpię żeby ktoś jeszcze był na tyle pokręcony, żeby chciało mu się jechać w niedzielę na lokala ze śląska do Waw-y 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
No i pięknie. Team się znajdzie bez problemu, w ostateczności jedną osobę mniej do zmuszania do grania będziemy mieliAndrzej pisze:Wiecie co, przyjechałbym sobie do Was, o ile znajdzie się dla mnie jakaś drużyna i powiecie mi jak do Was dotrzeć z dworca

Paradox się zgłasza, na pewno będzie nas trzech tylko trwają jeszcze wyjaśnienia składu, to możesz Matej rezerwować miejsce na team i umieścić na liście
Heh
Byłaby szansa, żeby ktoś mnie odebrał z dworca i zaprowadził na turniej? Bo nie uśmiech mi się błądzenie po Wawie po kilkugodzinnej jeździe pociągiem

Byłaby szansa, żeby ktoś mnie odebrał z dworca i zaprowadził na turniej? Bo nie uśmiech mi się błądzenie po Wawie po kilkugodzinnej jeździe pociągiem

Loża Radom, jedzie w składzie
;
Kanadian - Lizaki lub DE (jeśli wykombinuje brakujące mi modele)
Zgred - WoCh
Kowal - Empire
Rozpy wyślę jak tylko otrzymam.
Pierwsze 3 osoby z listy szukam team, przecież macie 100% nothing but elves.

Zgred - WoCh
Kowal - Empire
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kanadian pisze:Loża Radom, jedzie w składzie;
Zgred - WoCh
Kowal - Empire
Radomiacy, chcecie challenge z Nemezisem?
Chętnie zagramy z kimś spoza Wawy. Nam już się przeciwnicy po tych euro treningach kończą

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole