Miałem pomysł, aby może użyć skonwertowanych Bretońskich Pegasus Knightsów bo Blood Dragoni to rycerze z Imperium i Bretonni głównie, ale czy trzyma się to kupy, czy też może macie inny pomysł?

Moderator: misha
Nie ma żadnego odniesienia. Jednostka Vargheistów ma bardzo słaby fluff robiony na siłę, który się rozpoczął od Varghulfa. Pod Bloodków? Blood Dragoni nie mają nic wspólnego z Vargheistami które z bazy pochodzą od Strigoiów.Azurix pisze:Macie pomysł może, jak wprowadzić do armii Vargheisty przy stylizacji pod Blood Dragonów?
Miałem pomysł, aby może użyć skonwertowanych Bretońskich Pegasus Knightsów bo Blood Dragoni to rycerze z Imperium i Bretonni głównie, ale czy trzyma się to kupy, czy też może macie inny pomysł?
Morti pisze:tyle że kolega chciał robić Bretonie wyglądającą na VC a nie an odwrót . Necrachowie jakoś nie pasują do Bretoni ,a blood knightci nie wydaje mi sie żeby chcieli fluffowo sprzymierzać się z akurat tą linią krwi.
W sumie tak. Zadałem pytania o fluff i taką stylizację również na Bretońskim forum i powiedzieli mi, że ktoś już zrobił armię w ten sposób, wyglądała świetnie i do tego grał nią zarówno Bretonnią, jak i Wampirami, więc skoro to przechodzi, to czemu samemu nie zrobić czegoś takiego. Zawsze chciałem pofunować się Lance'ami Bretońskimi, ale odpychało mnie malowanie i zakup kolejnych modeli Rycerzy w ilościach hurtowychMorti pisze:planujesz robić Bretonie w stylu blood knightów. To totalnie nie rozumiem czym miałyby być w armi bretońskiej vargheisty ? Chcesz mieć armie która może być Bretką i VCetami?
Gdzie jest to napisane, bo ja nie widzę w opisie Vargheistów ani słowa o "Strigoi", no ale mogłem nieuważnie czytać? Widać, że Carsteinowie ich stworzyli, ale co świadczy o tym, że Blood Dragoni nie mogą się nimi stać?Morti pisze:Podciąganie ich jako bloodków których pochłonęła żądza krwi jest imho słaba ze względu że w ich fluffie jest wyraxnie powiedziane że jest to zupełnie inna linia krwi.