Za to z Adą bym się umówił, inteligentna i ładna. Eurowizji nie wygra, ale co tam. Grunt że jest miła

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
co znaczy zrobił karierę? Wygrał jakiś szmatławy program w tvn... proszęArtein pisze:Taki uliczny śpiewak wrocławski, który poszedł do telewizji i zrobił karierę....
http://www.youtube.com/watch?v=24N1gAjM9hY
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
To znaczy, że kilka(naście?) milionów Polaków dowiedziało się o jego istnieniu. Wygrał konkrakt płytowy. Jak nagra płytę to będzie reklamowana w TVN, RMF i takie tam....Buła pisze:co znaczy zrobił karierę? Wygrał jakiś szmatławy program w tvn... proszęArtein pisze:Taki uliczny śpiewak wrocławski, który poszedł do telewizji i zrobił karierę....
http://www.youtube.com/watch?v=24N1gAjM9hY
Ja nie widziałem... Poza tym mam wrażenie, że mówimy o zupełnie różnych ludziach. Facet ( mówię o Gienku) miał śpiewać - śpiewał, imho całkiem nieźle i wbrew temu , co było parę postów temu - jakoś nie widzę takich wielu na polskiej scenie. Brak skromności? Nie rozumiem, to co według Ciebie - facet powinien miąć kaszkiet w dłoniach i mówić, jaki to on jest beznadziejny i nie wie czemu przyszedł? Lekceważenia kogokolwiek też jakoś nie widziałem - w ogóle gostek jest małomówny i tyle. doprawdy, chyba oglądaliśmy różne programy. I żeby nie było - nie jestem prezesem fanclubu tego gościa. Po prostu doceniam fakt, że się zachowuje normalnie i ma charyzmę sceniczną. A to już u nas jest bardzo wiele...Kraggo pisze:Widziałem na własne oczy, jak arogancko zachowywał się w stosunku do obcokrajowców. Drugą cegiełkę dołożył swoim "stajlem" scenicznym - mam na was wylane, to wy powinniście występować w moim programie, a nie ja w waszym. Brak jakiejkolwiek skromności, dość lekceważący sposób bycia - nie podoba mi się to, choć inni pewnie wezmą to za dobrą monetę.
On chyba pisał o Szpaku. A przynajmniej Szpak się tak zachowuje.smiejagreg pisze:Ja nie widziałem... Poza tym mam wrażenie, że mówimy o zupełnie różnych ludziach. Facet ( mówię o Gienku) miał śpiewać - śpiewał, imho całkiem nieźle i wbrew temu , co było parę postów temu - jakoś nie widzę takich wielu na polskiej scenie. Brak skromności? Nie rozumiem, to co według Ciebie - facet powinien miąć kaszkiet w dłoniach i mówić, jaki to on jest beznadziejny i nie wie czemu przyszedł? Lekceważenia kogokolwiek też jakoś nie widziałem - w ogóle gostek jest małomówny i tyle. doprawdy, chyba oglądaliśmy różne programy. I żeby nie było - nie jestem prezesem fanclubu tego gościa. Po prostu doceniam fakt, że się zachowuje normalnie i ma charyzmę sceniczną. A to już u nas jest bardzo wiele...Kraggo pisze:Widziałem na własne oczy, jak arogancko zachowywał się w stosunku do obcokrajowców. Drugą cegiełkę dołożył swoim "stajlem" scenicznym - mam na was wylane, to wy powinniście występować w moim programie, a nie ja w waszym. Brak jakiejkolwiek skromności, dość lekceważący sposób bycia - nie podoba mi się to, choć inni pewnie wezmą to za dobrą monetę.
P.S. A kawałek grany w duecie wcale nie był na żenującym poziomie, powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. Jeśli Ci nie pasowało, to zawsze pozostaje Norbi.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
+1Wieszkto pisze:Powiem tak wygrał człowiek który powinien wygrać jak dla mnie ma wszystko co artysta powinien mieć i trudno określić te cechy , osobowością się jest i już.