faktycznie tam sie znajduje, a ominalem ja: bo jako jedyna nie byla pomalowana i korbacz byl ukryty za slayerem [excuses, excuses
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
tak czy inaczej na allegro sa w tej chwili dwa takie, za smieszne pieniadze (nie, nie jest to moja aukcja)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
to żeś mi pomógł... każdy ją widział... a co poniektórzy widzieli jeszcze aukcje tresera z miśkiem z kislevu NIB za 238ł...cahir pisze:Widziałem aukcję figsa za 215$... I znaleźli się chętni.
Oba modele to kusznicy Maraudera z IV edycji, tyle, że ten drugi jest znacznie rzadziej dostępny, niż pozostałe (pojawia się w części oficjalnych katalogów, ale nie we wszystkich).Gobo pisze:co to za model ten z prawej? znaczy, wiem że to 3/4 edycja.. ogólnie staroć z rycinki.. ale żeby za niego 25pln płacić na baju? bo ten obok to zwykły model, do kupienia za 1-2$
Marauder wypuścił 7 wzorów 2-częściowych krasnoludów występujących w trzech wersjach uzbrojenia: kusze (najczęściej), włócznie lub muszkiety (najrzadziej). W każdym blistrze był oczywiście tylko jeden rodzaj broni.vocal pisze:a ja mam pytanie czy włócznicy krasnoludzcy maraudera z 92' mieli bitsy żeby złozyc ich z kuszami/handgunami? (przynajmniej 7 sztuk które miały osobno włócznie z łapkami).
Wcale nie tak mocno. I jedyna mi znana, na której w tak przejrzysty sposób posortowano figurki. Też mam do niej pewne drobne zastrzeżenia, ale nie śmiałbym konkurować na tym polu z Mortimerem - nadal uważam, że w tematyce krasnoludzkich figurek stoi o poziom wyżej ode mnie.smiejagreg pisze:Było, strona mocno niekompletna, ale uważam, że tak właśnie mniej więcej powinien wyglądać katalog brodaczy... Marzę o tym, aby Cormagh pokusił się o coś w tym stylu z tym, że nie widzę różnicy czy figsy są malowane czy nie.
Na lenistwo najlepsze jest 10 tabletek Laxigenu - zapominasz o lenistwie momentalnieCormagh pisze: Wcale nie tak mocno. I jedyna mi znana, na której w tak przejrzysty sposób posortowano figurki. Też mam do niej pewne drobne zastrzeżenia, ale nie śmiałbym konkurować na tym polu z Mortimerem - nadal uważam, że w tematyce krasnoludzkich figurek stoi o poziom wyżej ode mnie.
Poza tym jestem na to zbyt leniwy
Myślę, że nie ma potrzeby tworzenia nowego katalogu, ani rozwijanie mortimerowego - za to wszystkim, którzy tu zaglądają, przydałoby się coś na poprawę pamięcismiejagreg pisze:A poważnie: Kurde, gdyby tak można było dogadać się z Mortimerem i jakoś - nie wiem - wspólnie uzupełnić braki ... Byłby wtedy wspaniały katalog brodaczy![]()
. Jednak jeszcze póki co są na tej stronie działy zupełnie nie ruszone. Ewentualnie wykorzystać pomysł i fotki Mortimera - za jego zgodą oczywiście - i stworzyć Katalog Brodaczy na podobieństwo tamtej stronki...