Ja nie wiem, czy jestem modem, ale na pewno jestem czymś takim, więc zapytuję czy mogę słać maile?Incognito pisze:...Jeżeli jesteś modem albo czymś takim to możesz napisać do mnie na railer25@interia.pl i wtedy może rozważe twoją prośbę...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja nie wiem, czy jestem modem, ale na pewno jestem czymś takim, więc zapytuję czy mogę słać maile?Incognito pisze:...Jeżeli jesteś modem albo czymś takim to możesz napisać do mnie na railer25@interia.pl i wtedy może rozważe twoją prośbę...
Mnie? Za kulturalnego? Za chłopaka?...Bez komentarza.Incognito pisze:A miałem cię za takiego kulturalnego chłopaka... bez komentarza
Szkoda że to jedyna oznaka kultury, jaką dotąd przejawiłeś.Incognito pisze:@ Jankiel:
nie odpowiem na twoją wulgarną odzywkę
Hehe jak Ty się na takim forum wychowałeś to współczuję. Ja w lidze online w której grałem w NBA przez 4 miechy w 15 osób więcej postów napisaliśmy i pewnie bardziej sensownych niż Twoje.Incognito pisze:Po drugie możesz wejść na www.villagers.fora.pl ja się tam wychowałem
Mylisz się tak bardzo. Poza tym nie ocenia się wartości forum po ilości postów tylko po treści.Aro pisze:Hehe jak Ty się na takim forum wychowałeś to współczuję. Ja w lidze online w której grałem w NBA przez 4 miechy w 15 osób więcej postów napisaliśmy i pewnie bardziej sensownych niż Twoje.Incognito pisze:Po drugie możesz wejść na www.villagers.fora.pl ja się tam wychowałem
Najlepszym sposobem na takie D-Wens, Incognito itp dzieci Neostrady jest olanie ich i nieodpisywanie. Nic bardziej nie boli takiego gościa jak olewanie go
Popieram. Za przeproszeniem mr: incognito jesteś śmieszny do bólu. Pewnie masz 12 lat i od 8 roku życia jesteś dzieckiem sieci. Kruczki prawne!!!:D dobre sobie debilizm. Za oknem też jest świat........Szczurza Jucha pisze:A ja wciąż jednak wierzę, że ludzie nie mogą być aż tacy głupi i że to ktoś sobie jaja robi.
Naiwny ja.
Serwer to pewno gdzieś na zgniłym zachodzie stoi, więc by się trzeba było zrzucić na bilet.Szczurza Jucha pisze:Tomashu, nie ma dla cię nadziei. Na twym miejscu popełniłbym rytualne samobójstwo rozbijając sobie głowę o kant serwera na którym stoi BP. To jedyne wyjście.
Zgroza.
Ale ten patałach zaprzecza, że je sprzedaje!Mam nadzieję, że D-Wens po podbiciu forum będzie miał je za co utrzymać - ale o to się nie martwię, jak opyli za grubą kasę miejsce w reprezentacji, to starczy mu na trochę.