D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Incognito pisze:...Jeżeli jesteś modem albo czymś takim to możesz napisać do mnie na railer25@interia.pl i wtedy może rozważe twoją prośbę...
Ja nie wiem, czy jestem modem, ale na pewno jestem czymś takim, więc zapytuję czy mogę słać maile? :)
A licky boom boom down!!!

Incognito

Post autor: Incognito »

Zapraszam, ale odrazu powiem, że masoni czerpali z naszego sposobu rekrutacji, ale uznali że jest zbyt surowy, więc trochę obniżyli progi. Ale zapraszam.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Czyli nie tylko będę musiał pokazywać sutki, ale także wciągać wisienki odbytem i wyrywać sobie włosy łonowe garściami?

Incognito

A miałem cię za takiego kulturalnego chłopaka... bez komentarza

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Incognito pisze:A miałem cię za takiego kulturalnego chłopaka... bez komentarza
Mnie? Za kulturalnego? Za chłopaka?...Bez komentarza.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Incognito pisze:@ Jankiel:

nie odpowiem na twoją wulgarną odzywkę
Szkoda że to jedyna oznaka kultury, jaką dotąd przejawiłeś.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

nie odpowiem na twoją wulgarną odzywkę
Nie odpowiadaj.
Wątpię, byś mógł mnie czymś zainteresować.

Wystarczy, że skończysz się wygłupiać i zaczniesz dyskutować o rzeczach, których tyczy się to forum.

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Ej, po co wy wogóle z nim gadacie... Koleś dał taki popis na forum gdy jeszcze nie miał banana, że nie ma szans na jakikolwiek nowy okres próbny, czy inne tego rodzaju pierdoły, więc szkoda marnować klawiaturę...

Incognito

@ Raf: A czy ktoś o tym wogóle mówi? nie... Po prostu dyskutujemy o tym, co się stanie jak już przejmę władzę na tym forum, co się stanie już całkiem niedługo. A teraz kilka faktów:

--> znaleźliśmy pewien kruczek prawny, dzięki, któremu obejmę tu władzę, tylko że jak narazie jest formułowana treść oświadczenia
--> ciągle nas przybywa, wystarczy powiedzieć, że w naszych szeregach jest jeden mod.
--> mój e-mail jest zasypywany prośbami o przyjęcie do naszego ruchu wyzwoleńczego

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Incognito pisze:Po drugie możesz wejść na www.villagers.fora.pl ja się tam wychowałem
Hehe jak Ty się na takim forum wychowałeś to współczuję. Ja w lidze online w której grałem w NBA przez 4 miechy w 15 osób więcej postów napisaliśmy i pewnie bardziej sensownych niż Twoje.
Najlepszym sposobem na takie D-Wens, Incognito itp dzieci Neostrady jest olanie ich i nieodpisywanie. Nic bardziej nie boli takiego gościa jak olewanie go :)
Obrazek

Incognito

Aro pisze:
Incognito pisze:Po drugie możesz wejść na www.villagers.fora.pl ja się tam wychowałem
Hehe jak Ty się na takim forum wychowałeś to współczuję. Ja w lidze online w której grałem w NBA przez 4 miechy w 15 osób więcej postów napisaliśmy i pewnie bardziej sensownych niż Twoje.
Najlepszym sposobem na takie D-Wens, Incognito itp dzieci Neostrady jest olanie ich i nieodpisywanie. Nic bardziej nie boli takiego gościa jak olewanie go :)
Mylisz się tak bardzo. Poza tym nie ocenia się wartości forum po ilości postów tylko po treści.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

A ja wciąż jednak wierzę, że ludzie nie mogą być aż tacy głupi i że to ktoś sobie jaja robi.
Naiwny ja.
Uerph.

Raistlin_Meyere
Wałkarz

Post autor: Raistlin_Meyere »

Szczurza Jucha pisze:A ja wciąż jednak wierzę, że ludzie nie mogą być aż tacy głupi i że to ktoś sobie jaja robi.
Naiwny ja.
Popieram. Za przeproszeniem mr: incognito jesteś śmieszny do bólu. Pewnie masz 12 lat i od 8 roku życia jesteś dzieckiem sieci. Kruczki prawne!!!:D dobre sobie debilizm. Za oknem też jest świat........
No nie mogę opanować forum chcesz? Życzę powodzenia na pewno ci się uda. Ciekawe czy wiesz cokolwiek na temat WFB . Szczerze wątpie jeśli twoim celem życiowym jest podbijanie forum to daje tylko przykład jak masz potężnie nasrane we łbie. Ale życzę powodzenia człowieku który ma na prawdę nie równo pod sufitem!!!
Asta la vista!:d

Incognito

kolejni dołączyli!!

--> Max
--> Metalwalker
--> Artek's Workshop
--> Człowiek Legenda

Zaprzeczam pogłoskom że to ja sprzedaje miejsce w reprezentacji, ale mam tam liczne znajomości więc czekam na lukratywne propozycje.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Tomashu, nie ma dla cię nadziei. Na twym miejscu popełniłbym rytualne samobójstwo rozbijając sobie głowę o kant serwera na którym stoi BP. To jedyne wyjście.
Zgroza.
Uerph.

Raistlin_Meyere
Wałkarz

Post autor: Raistlin_Meyere »

szczęście że incognito nie maczał rąk w tym przekręcie z miejscem w Euro.
Ale koleś jest nieprzeciętny normalnie czytac jego posty i śmiać się :wink:
Nie da zablokować go w jakiś sposób? Bo inaczej będe musial do niego dołączyć

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Szczurza Jucha pisze:Tomashu, nie ma dla cię nadziei. Na twym miejscu popełniłbym rytualne samobójstwo rozbijając sobie głowę o kant serwera na którym stoi BP. To jedyne wyjście.
Zgroza.
Serwer to pewno gdzieś na zgniłym zachodzie stoi, więc by się trzeba było zrzucić na bilet. :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mam nadzieję, że D-Wens po podbiciu forum będzie miał je za co utrzymać - ale o to się nie martwię, jak opyli za grubą kasę miejsce w reprezentacji, to starczy mu na trochę.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Mam nadzieję, że D-Wens po podbiciu forum będzie miał je za co utrzymać - ale o to się nie martwię, jak opyli za grubą kasę miejsce w reprezentacji, to starczy mu na trochę.
Ale ten patałach zaprzecza, że je sprzedaje! :lol:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Incognito

To dość poufne informacje, więc jeśli coś to proszę przesyłać oferty na railer25@interia.pl

Zablokowany