Stary Klinkiera 20, 26.06.2011, Drużynówka Euro, Sopot
Re: Stary Klinkiera 20, 26.06.2011, Drużynówka Euro, Sopot
Joł Joł Joł !!!
Snotowa Jama zła riprizent baj DJ Kołek DJ Jagal i DJ Jaszczurka też przyjedzie
Demony Breta i Dwarfy
Pzdr
Snotowa Jama zła riprizent baj DJ Kołek DJ Jagal i DJ Jaszczurka też przyjedzie
Demony Breta i Dwarfy
Pzdr
Trzeba być przewidującym i zawczasu ponarzekaćKołek pisze:jeszcze mnóstwo czasu, a ty już narzekaszZiemko pisze:Jesli nie bedzie pewnych tych 8-10 druzyn to nam sie nie oplaca przyjezdzac od razu mowie.

Wiesz doświadczenie

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Wiesz jak uslyszalem, ze byl lokal na 6 par i chlopaki przyjechali z Bydgoszczy to troche zal... Dlatego pisze.
- Szrederator
- Chuck Norris
Ja i Piotrek szukamy kogoś do składu.
Mnie było naprawdę głupio, że tak mało luda było. Niestety jednak nie zaciągne ludzi siłą na turnieje. Ostatni turniej na 28 osób był największym od dłuższego już czasu. Niestety pomorskie środowisko kurczy się. Szczerze chciałbym, aby było inaczej.Ziemko pisze:Wiesz jak uslyszalem, ze byl lokal na 6 par i chlopaki przyjechali z Bydgoszczy to troche zal... Dlatego pisze.
Spoko.
Przynajmniej śmiesznie było i można było prawie 100% przewidzieć z kim zagramy
Przynajmniej śmiesznie było i można było prawie 100% przewidzieć z kim zagramy

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Przestan Loki 
Choc uwazam, ze dawanie karniakow powinno byc rowne do wszystkich i wtedy na kazdym turnieju.
Teraz Wam sie na kosza spieszylo to dawaliscie, a wczesniej jak Mati przedluzal na innym turnieju to nie,wiec ustalcie jakas konsekwencje.

Choc uwazam, ze dawanie karniakow powinno byc rowne do wszystkich i wtedy na kazdym turnieju.
Teraz Wam sie na kosza spieszylo to dawaliscie, a wczesniej jak Mati przedluzal na innym turnieju to nie,wiec ustalcie jakas konsekwencje.
Blazej glodnemu chleb na mysli co?? 

Na kosza mieliśmy zapas czasu... i to całkiem spory...Ziemko pisze:Przestan Loki
Karniaki były w bitwie 1 i 2, w trzeciej sobie darowałem, chociaż Ty byś też znowu dostał

Tylko dla kogo ta kara bo Mati na zmartwionego pewnie by nie wyglądał... ot kolejna dzidaBłażej pisze:no ja myślę, że Mati powinien teraz zrobić wszystkim loda... a przynajmniej Ziemasowi. Kara musi być!

Abandoned
Abandoned
W pierwszej troche za duzo sobie pogadalem z Gnatozujem, a potem na fajke 2 razy poszedl i wyszlo.Pająk pisze:Na kosza mieliśmy zapas czasu... i to całkiem spory...Ziemko pisze:Przestan Loki
Karniaki były w bitwie 1 i 2, w trzeciej sobie darowałem, chociaż Ty byś też znowu dostała dostawali wszyscy, którzy wyznaczony czas przekroczyli
a większość osób uwinęła się szybciej od Ciebie
Jak ja jestem to konsekwentnie wlepiam te karniaki
W 3eciej natomiast - no sorry, ale Kreol jest demonem predkosci chyba nawet lepszym od KJ w tempie grania.
Czyli ile jest pewnych teamow?