Z tego co się się orientuję to słowo "parkać" znaczy kopulowaćwychwa pisze:normalne euro na 2400. bez magii bez lordow może jeszcze bez maszyn. jak słyszę takie coś to parkam śmiechem
23.07. Turniej w Magic Traders Kraków - 2000 punktów
Re: 23.07. Turniej w Magic Traders Kraków
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Ja tak myślę że duże punkty będą spoko - tak jak pisał Catafractus, z tym że zastanawiam się jak wyjdziemy czasowo - 2,5h na bitwę może być mało/na styk.
Jak to widzicie?
Jak to widzicie?
Wisła Kraków.
jak 2400 to ze 3 godzinki na bitwe musi byc
Dobra, skrócimy czas na głosowanie.
Dotychczas mamy tak:
2600 - 2 głosy
euro - 2 głosy
2000 - bez lordów - 4 głosy
Dziś wieczór/jutro do południa chciałbym zgłosić już turniej do ligi i ogłosić zapisy, czekam na opinie
Dotychczas mamy tak:
2600 - 2 głosy
euro - 2 głosy
2000 - bez lordów - 4 głosy
Dziś wieczór/jutro do południa chciałbym zgłosić już turniej do ligi i ogłosić zapisy, czekam na opinie
Wisła Kraków.
Hop, w pierwszym poście zasady turnieju.
Zachęcam do udziału
Zachęcam do udziału
Wisła Kraków.
Wszystko aktualizuję na bieżąco, zachęcam niezdecydowanych do zapisów 
Wisła Kraków.
Będę. ID 2431 HE
Nie róbcie B&G na ostatnią bitwę, to wypacza wyniki. Komuś się pofarci i ma trampoline z 6 na 1.
Nie róbcie B&G na ostatnią bitwę, to wypacza wyniki. Komuś się pofarci i ma trampoline z 6 na 1.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
B&G wogóle wypacza wynikiAndrzej pisze:Będę. ID 2431 HE
Myślisz że to będzie duża różnica czy B&G jest pierwsze czy ostatnie?
Dałem ten scenariusz z jednego powodu - gdy ktoś szybko skończy to nie będzie musiał czekać aż skończy reszta
ps lista zaktualizowana
Wisła Kraków.
Yep. Jak ktoś w 1 bitwie wygra fartem 20, to potem trafi w kolejnych 2 bitwach na dobrych graczy. A jak zrobi w 1 13, w 2 15 na słabszych graczah, będzie na 3 stole, fartem zabije generała i coś jeszcze i nagle robi 20, kiedy na 1 i 2 stole wyniki są w okolicach remisu, z racji podobnego poziomu graczy.
Trochę nieskładnie to opisałem, ale rozumiesz chyba, o czym mówię?
Trochę nieskładnie to opisałem, ale rozumiesz chyba, o czym mówię?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak, rozumię o co chodzi 
Nie mniej, jednak bym to zostawił tak jak jest.
Jakie są opinie innych zapisanych graczy?
Nie mniej, jednak bym to zostawił tak jak jest.
Jakie są opinie innych zapisanych graczy?
Wisła Kraków.