Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Re: Skład na ETC 2011
Dla mnie to optymistyczne - skoro tak wielu ludziom (a wśród nich jest sporo naprawdę tęgich graczy i rozkminiaczy) wyszły tak różne buildy jako pro-opcja, to wydaje mi się, że dopiero poznajemy 8 edycję. Mi się niezmiernie podobają krowiszony w róznych wersjach DE, czasami fajnie złożone.
- Młody Pajak
- Kradziej
Haje na smoku i 4 bolcach... Ciekawie sie zapowiada ciąg dalszy...
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Austriackie Kraśki są w ogóle nie legalne w lordach 624 pts 
EDIT: OK tego aż tak nie ogarnąłem

EDIT: OK tego aż tak nie ogarnąłem
Ostatnio zmieniony 22 lip 2011, o 22:06 przez Irek_Dwarf, łącznie zmieniany 2 razy.

To dla tego że mają spellbreaking a wyceniony spelleater, mają ponad to jeszcze tarczę na runelordzie w koszcie i jakiś rune za 5pkt.
Aczkolwiek konkurencje wygrywa suka z DE Chorwacji mająca dagger of hotek zamiast sacrificial daggera.
No i 4 modele z lore of metal na całym turnieju. To jest dopiero dziwne.
Aczkolwiek konkurencje wygrywa suka z DE Chorwacji mająca dagger of hotek zamiast sacrificial daggera.
No i 4 modele z lore of metal na całym turnieju. To jest dopiero dziwne.
Widzę że Kudłaty już dogłębną analizę przeprowadził;p;p
Wiele z tych rozp wydaje się dziwnych ale na drużynówce może dać radę, to jest właśnie ciekawe... przy dobrym parowaniu nawet najgłupsze rzeczy się sprawdzają, tymbardziej jestem bardzo ciekaw wyników
Wiele z tych rozp wydaje się dziwnych ale na drużynówce może dać radę, to jest właśnie ciekawe... przy dobrym parowaniu nawet najgłupsze rzeczy się sprawdzają, tymbardziej jestem bardzo ciekaw wyników
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mam nadzieję, że będzie tam net to twittować Wam będę.Durin pisze:tymbardziej jestem bardzo ciekaw wyników
taka armia, nic nie poradzisz.Robson pisze:HE też warzywne
bo są tylko 1.Kalesoner pisze:Jak na razie tylko 1 WE widzę.