Kierunek Gorzów! Warszawa 30.07 Euro Single
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Kierunek Gorzów! Warszawa 30.07 Euro Single
rozpa poszła.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zgłoszenie poszło.
Kalesoner pisze:Ok, jest up zgłoszeń w pierwszym poście. Turniej odbędzie się.
Uwaga, żeby dostać punkt za przygotowanie do gry, trzeba mieć także rozpiskę.
5 solidnych osób do ekipy blatującej mile widzianych
to można sie przyczłapać bez zgłoaszenia rozpy czy dać sobie spokój?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Reprezentacja jutro wpada i zajmuje 3 blaty do treningów.
Poszukujemy jednej chętnej osoby do zagrania jakimś zagranicznym kombo, bo jest nas 5ciu.
Osoba ta może zagrać 1,2 lub 3 bitewki z nami, do wyboru. Można też się wymieniać.
Jeżeli ktoś nie może wpaść na cały turniej, a chce sobie zagrać po prostu bitewke lub dwie - zapraszamy.
Za te bitwy też płacimy wejściówkę, proporcjonalnie do ilości zagrancyh bitew.
Chętnych proszę o zgłaszanie się na do mnie na priv do 17:00, lub do Duke'a/Barba/Crusa po 17:00.
Pozdro
Poszukujemy jednej chętnej osoby do zagrania jakimś zagranicznym kombo, bo jest nas 5ciu.
Osoba ta może zagrać 1,2 lub 3 bitewki z nami, do wyboru. Można też się wymieniać.
Jeżeli ktoś nie może wpaść na cały turniej, a chce sobie zagrać po prostu bitewke lub dwie - zapraszamy.
Za te bitwy też płacimy wejściówkę, proporcjonalnie do ilości zagrancyh bitew.
Chętnych proszę o zgłaszanie się na do mnie na priv do 17:00, lub do Duke'a/Barba/Crusa po 17:00.
Pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Apropo tego treningu reprezentacji wpadł mi taki pomysł na jakiegoś tura w przyszłości. Gracze grali by którąś z rozpisek innych reprezentacji na EURO. W ten sposób wiedzielibyśmy, które rozpiski są groźne a gracze, którzy nimi grali te 3 bitwy zapewne wyczają jakie kminy przyświecają tym rozpiską i mogliby się wypowiedzieć na ten temat. Myślę, że byłby to dobry patent na obczajenie czym i jak grają nasi oponenci i byłoby to korzystne dla reprezentacji.
Rzucam tylko pomysł, nie dam rady nic organizować bo w tym miesiącu mam grafik zawalony ale może ktoś się pokusi i z pomysłu skorzysta.
Rzucam tylko pomysł, nie dam rady nic organizować bo w tym miesiącu mam grafik zawalony ale może ktoś się pokusi i z pomysłu skorzysta.