Pożyczę na SIlesian Un-limited Tournament
Re: Pożyczę na SIlesian Un-limited Tournament
Mi brak 20 Flagellant' ów za standardowa walutę. Pisać na priv
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
17chosenów pożyczę nagroda standardowa w %%%%
(Modele nie są dla mnie tylko dla kolegi)
(Modele nie są dla mnie tylko dla kolegi)
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Szymon dowiedz się od Zdzicha czy ma 120 flagellant' ów to mi z 20 pożyczy bo wiem ze 90 używa.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
w środę go zobaczę i ci powiemkarl1299 pisze:Szymon dowiedz się od Zdzicha czy ma 120 flagellant' ów to mi z 20 pożyczy bo wiem ze 90 używa.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Ździch nie ma wiecej flagusow gadałem z nim.
pożyczę hellcannona!!!
pożyczę hellcannona!!!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
To tak
Zdzichu nie ma więcej flagelantów
Ja pożyczę 10 maruderów konnych i 17chosenów i maga z buta (nagroda w %%%%%%)-nie dla mnie
Ja pożyczę w zamian 56WL 24spermenów bolce konnych herosów WLC fasta.(w zamian za %%%%)
Zdzichu nie ma więcej flagelantów
Ja pożyczę 10 maruderów konnych i 17chosenów i maga z buta (nagroda w %%%%%%)-nie dla mnie
Ja pożyczę w zamian 56WL 24spermenów bolce konnych herosów WLC fasta.(w zamian za %%%%)
To trzymaj go dla mnieDurin pisze:maga z buta mam
Nie rób mi tego Dymitr:)
Wole w sumie walnąć z Tobą browarka niż tą Helene, ale jeśli rzeczywiście nie dasz rady to pamiętaj o mnie:)
Wole w sumie walnąć z Tobą browarka niż tą Helene, ale jeśli rzeczywiście nie dasz rady to pamiętaj o mnie:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Potrzebuje 126 horrorów. 

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Sędziowskich?Lidder pisze:Potrzebuje 126 horrorów.

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
jeśli chcesz - na turnieju mogę Ci urządzić jeden, za to spektakularnyLidder pisze:Potrzebuje 126 horrorów.

@Katonie, zmniejsz podpis, by Kartagina była lepiej widoczna ;P
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.