PlayMini Of The Month - Maj - prace WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
ja miałem podobny problem i rozjaśnianie w programach porzuciłem na rzecz rozjaśniania aparatowego, gdzieś musisz mieć tą opcję nawet mój cegłowaty kodak ją ma, moje fotki (IMHO) nie takie tragiczne robie na maksymalnym rozjaśnieniu w nie za jasnym pokoju, żadnego dawania lampka po figsie.
pozdro
pozdro
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Wklejam tutaj zeby nie robic nowego tematu
Większośc to zwykły wojak z 6 ed. Hełm, młot i maski jako naramienniki są od 7ed. wojaków. Na tarczy będzie spiłowany kufel a na tym GSowym pasku na plecach mieczyk ;] najgorzej bedzie z malowaniem
Póki sie nie wezme za malowanie moge jeszcze cos popoprawiac wiec mile widziane wszelkie uwagi
Większośc to zwykły wojak z 6 ed. Hełm, młot i maski jako naramienniki są od 7ed. wojaków. Na tarczy będzie spiłowany kufel a na tym GSowym pasku na plecach mieczyk ;] najgorzej bedzie z malowaniem
Póki sie nie wezme za malowanie moge jeszcze cos popoprawiac wiec mile widziane wszelkie uwagi
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, o 17:46 przez Beldrin Durgnisson, łącznie zmieniany 2 razy.
ka
dro
wa
nie
Tak poza tym to myślę, że jak skończysz konwersję, będzie naprawdę fajny czempion
dro
wa
nie
Tak poza tym to myślę, że jak skończysz konwersję, będzie naprawdę fajny czempion
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
i malutki fajnie przy kostce stoi
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
nom widze ze duzo chetnych ];->
pierwsze 3 miejsca chyba beda wystarczajace na teki ogrom chetnych
]:->
mam nadizeje ze ktos sie jeszcxze zglosi ja cos pewnie tez wytsawie
pierwsze 3 miejsca chyba beda wystarczajace na teki ogrom chetnych
]:->
mam nadizeje ze ktos sie jeszcxze zglosi ja cos pewnie tez wytsawie
Świetna poza, podoba mi się.
fajny gor ale malo na fotce widac
Foty nie ostre
I o to chodzi im mniej widac, tym mniej krytyki A ponadto daje to pole do popisu dla waszej fantazji, jak np tu:malo na fotce widac
Jak skoncze lepic to wrzuce ostrzejsze fotki. A na razie moge ostrzec, ze nie wyglada i nie bedzie wygladal (z zalozenia) jak hooligorWygląda jak kibol
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
baardzo fajny.
ja jakos musze znaleźć czas na pomalowanie mojego ale chyba się nie wyrobię (szkoła). jak już mam godzinke czasu wolnego to nie mam siły na cokolwiek:/
ja jakos musze znaleźć czas na pomalowanie mojego ale chyba się nie wyrobię (szkoła). jak już mam godzinke czasu wolnego to nie mam siły na cokolwiek:/
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
mam nadzieję, że sie wyrobie do końca maja. przez ostatnie 2 tyg. malowałem godzinę :/
Fajna praca, Roman. Serio mi się podoba.
Ale weź wyrzuć to g..., którym robisz zdjęcia, i spraw sobie aparat, który odda sprawiedliwość Twoim pracom.
Ale weź wyrzuć to g..., którym robisz zdjęcia, i spraw sobie aparat, który odda sprawiedliwość Twoim pracom.