Kohortex: Zapraszamy BWT - 27.08.2011 Bydgoszcz 2800 pkt
Re: Kohortex: Kolejne Starcie - 27.08.2011 Bydgoszcz 2800 pk
nie gramy na euro to moje przeoczenie, czy może o to chodzi 
nie gramy na euro z tego co wiem 
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
jaki w końcu format? ustaliliście?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ty zamiast sie śmiać to weź sie zgłoś bo samochód by sie przydał 
Się bym nie śmiał śmiać, grzecznie qrka pytam 

jeszcze się nie pozbierałem po ostatnich batach i nie wiem czy mam ochotę na więcejkrystian1wielki pisze:weź sie zgłoś bo samochód by sie przydał
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Toć będzie lepiej (gorzej chyba nie może)
Wierzę w ciebie
Wierzę w ciebie
To jednak Panowie z północy wpadną czy jednak nie?
Szkoda by było żeby na turniej u nas tak rzadko organizowany nie zagościła reprezentacja 3city i okolic
Szkoda by było żeby na turniej u nas tak rzadko organizowany nie zagościła reprezentacja 3city i okolic
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
BWT postawiło warunek przyjazdubigpasiak pisze:To jednak Panowie z północy wpadną czy jednak nie?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Mishu jeszcze się zastanawia, wciśniesz go jeszcze do samochodu jakby co?
ja też poproszę o zmianę nazwy turnieju: miała być nieco inna 
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..