Galeria Miśka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: Galeria Miśka

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Oficjalna prośba moderatora o pomniejszenie zdjęć, które rozjeżdżają forum.
Po raz pierwszy.
(raz drugi skutkuje usunięciem fotek więc proszę o ustosunkowanie się pozytywnie ;) )

moderator mode = off

Całkiem przyjemne modele do gry. Banda do NST to wszystko oficjalne modele czy z jakichś innych firm również?
Obrazek

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Post autor: MlSlEK »

Nie wiem kto na jakiej rozdzielczości monitora siedzi, mnie się nie rozjeżdża, to nie wiem ile trzeba pomniejszać, a chcę żeby coś z mojego malowania było widać, bo to i tak tylko 25% oryginalnego rozmiaru fot. NST to modele Portalu + EM4 + MadPuppet
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Ja mam 1366x768 i mi rozjeżdża. A myślę, że niektórzy mają jeszcze mniejszą.
Pojedyncze zdjęcia są ok, ale grupowe zmniejsz.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ograniczę się tylko do WFB: świniaki w Twoim wykonaniu są naprawdę crazy - z tym jest podobnie :wink: . Co do nurglity, to dwie uwagi - zielony pancerz mógłby być dużo mocniej porozjaśniany, okrawędziowany, a potem zwashowany np. devlan mudem, ponadto niebieskie flaki są za czyste, zbyt niebieskie. Wpakuj tam może czerwonego washa czy coś... Podobnie z tym zielonkawym flaczkiem :wink: . Skóra i reszta mięska jak najbardziej ok. Ciekawy kolorek czaszek. Jak go uzyskałeś?

Awatar użytkownika
Denn
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Denn »

Korzystaj z imageshack.us oni automatycznie dają thumbnails zdjęć które wrzucisz, niezależnie od rozdzielczości.

A zdjęcia, cholera, jak to Twój początek to sam chciałbym tak malować.

Pzdr.
Woot?

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Post autor: MlSlEK »

Pozmniejszałem foty, teraz nie widać na nich tylu niedociągnięć o których sam wiem 8) i chyba nie o to chodzi w pokazywaniu własnych wypocin.

Jak najbardziej to nie są moje początki, nazywam je nowymi początkami, bo do tej pory chyba tylko oczu nie malowałem drybrushem, ale temu basta. W sumie jestem tak starym malarzem, że jeszcze Rakso kupował ode mnie slayerów, gdy sprzedawałem pierwszą armię. Widać, że niespecjalnie rozwinąłem się przez te lata w przeciwieństwie do Niego :P Zacząłem sporo więcej grać, to i nowa motywacja do rozwoju pojawiła się.

Cenne będą porady co można łatwo zrobić lepiej, zawsze popełnia się głupie błędy.

PS. Czaszki to nic specjalnego Desert Yellow i biały + Devlan i jego mieszanka z Badab. Sznurki to Bestial, Tanned. Bleached bone źle kryje, ten sam kolor da się uzyskać z Desert i białego.

PS2 NST to też kształt i pokrycie farbą, a rady można oderwać od konkretnego systemu, tym bardziej że to są moje malowania w swoim temacie, a nie np wstawki spoza WFB w ogólnych tematach typu dżezi stuff.
Obrazek

ODPOWIEDZ