Oficjalna prośba moderatora o pomniejszenie zdjęć, które rozjeżdżają forum.
Po raz pierwszy.
(raz drugi skutkuje usunięciem fotek więc proszę o ustosunkowanie się pozytywnie )
moderator mode = off
Całkiem przyjemne modele do gry. Banda do NST to wszystko oficjalne modele czy z jakichś innych firm również?
Galeria Miśka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ograniczę się tylko do WFB: świniaki w Twoim wykonaniu są naprawdę crazy - z tym jest podobnie . Co do nurglity, to dwie uwagi - zielony pancerz mógłby być dużo mocniej porozjaśniany, okrawędziowany, a potem zwashowany np. devlan mudem, ponadto niebieskie flaki są za czyste, zbyt niebieskie. Wpakuj tam może czerwonego washa czy coś... Podobnie z tym zielonkawym flaczkiem . Skóra i reszta mięska jak najbardziej ok. Ciekawy kolorek czaszek. Jak go uzyskałeś?
Pozmniejszałem foty, teraz nie widać na nich tylu niedociągnięć o których sam wiem i chyba nie o to chodzi w pokazywaniu własnych wypocin.
Jak najbardziej to nie są moje początki, nazywam je nowymi początkami, bo do tej pory chyba tylko oczu nie malowałem drybrushem, ale temu basta. W sumie jestem tak starym malarzem, że jeszcze Rakso kupował ode mnie slayerów, gdy sprzedawałem pierwszą armię. Widać, że niespecjalnie rozwinąłem się przez te lata w przeciwieństwie do Niego Zacząłem sporo więcej grać, to i nowa motywacja do rozwoju pojawiła się.
Cenne będą porady co można łatwo zrobić lepiej, zawsze popełnia się głupie błędy.
PS. Czaszki to nic specjalnego Desert Yellow i biały + Devlan i jego mieszanka z Badab. Sznurki to Bestial, Tanned. Bleached bone źle kryje, ten sam kolor da się uzyskać z Desert i białego.
PS2 NST to też kształt i pokrycie farbą, a rady można oderwać od konkretnego systemu, tym bardziej że to są moje malowania w swoim temacie, a nie np wstawki spoza WFB w ogólnych tematach typu dżezi stuff.
Jak najbardziej to nie są moje początki, nazywam je nowymi początkami, bo do tej pory chyba tylko oczu nie malowałem drybrushem, ale temu basta. W sumie jestem tak starym malarzem, że jeszcze Rakso kupował ode mnie slayerów, gdy sprzedawałem pierwszą armię. Widać, że niespecjalnie rozwinąłem się przez te lata w przeciwieństwie do Niego Zacząłem sporo więcej grać, to i nowa motywacja do rozwoju pojawiła się.
Cenne będą porady co można łatwo zrobić lepiej, zawsze popełnia się głupie błędy.
PS. Czaszki to nic specjalnego Desert Yellow i biały + Devlan i jego mieszanka z Badab. Sznurki to Bestial, Tanned. Bleached bone źle kryje, ten sam kolor da się uzyskać z Desert i białego.
PS2 NST to też kształt i pokrycie farbą, a rady można oderwać od konkretnego systemu, tym bardziej że to są moje malowania w swoim temacie, a nie np wstawki spoza WFB w ogólnych tematach typu dżezi stuff.