kawaleria nurgla (robale ciag dalszy) Wip

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

bless pisze:Moze jakis snieg z łupieżu,
nie mam lupiezu cholera
bless pisze: albo kępy trawy z włosów?
szkoda mi ]:-> choc te pare centymetrow w te czy we wte to zadna roznica
bless pisze:Naramienniki z paznokci, lub rogi z kocich kłów
o to dobry pomysl i chyba go wykonam ale rogi zrobie z kurzych paznokci nie kocich moze byc??
bless pisze:Plaszcz z liscia laurowego?
tego to nawet ja nie zrobie
bless pisze: Oczy w pieprzu, lub ryzu?
po co im oczy

Lord MC
Wałkarz

Post autor: Lord MC »

Moim zdaniem na odwrót-pomysł do bani, ale wykonanie niezłe. Dla potwierdzenia mojej tezy powiem, że jazda nurgla to LUDZIE (swoją drogą okropni). Chociaż się podobają...co było do przewidzenia. Ale i tak kocham chaos :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Lord MC pisze:Moim zdaniem na odwrót-pomysł do bani, ale wykonanie niezłe. Dla potwierdzenia mojej tezy powiem, że jazda nurgla to LUDZIE (swoją drogą okropni). Chociaż się podobają...co było do przewidzenia. Ale i tak kocham chaos :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
hmm ja chce miec cholerna armie nurgla takie samo robactwo i przegnilaki mnie nie obchodzi ze to ludzie to sa mortale nie pisze ze to ma byc czlowiek wiec polpajak-pol"czlowiek" jest jak dla mnie dobrym pomyslem ]:-> cos choc by przypominajace czlowieka zepsulo by caly urok tej pieknej zgnilo robaczywej koncepcji nikt by sie juz nie brzydzil az tak tych (nawet nie wiem jak to nazwac) legionow ]:->
klimatyczna armia na nurgla to chce osiągnąc czyli strach i obrzydzenie w oczach rywala

Awatar użytkownika
Kendo
Wałkarz

Post autor: Kendo »

Właśnie czekam na pająki , by zrobić z nich centigory. Jak zrobie zamieszcze fotki. Twoje robale pokazują że to dobry pomysł.

Awatar użytkownika
Skav
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Skav »

Naramienniki z paznokci, lub rogi z kocich kłów
o to dobry pomysl i chyba go wykonam ale rogi zrobie z kurzych paznokci nie kocich moze byc??
nieeeeeeeeee dam Ci moje sa dluzsze :D

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

a mi sie podoba opcja ze sniegiem... nie moglbys sie poswiecic i troche lupiezu zapuscic...? :D :wink:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
macmet

Post autor: macmet »

Naprawdę fajny pomysł. Ekipa zapowiada się bardzo przyjemnie (hmmm, to chyba nie jest właściwe słowo...). Rydwanu z kraba jeszcze nie widziałem, ale od greater demona są dużo lepsi.

Awatar użytkownika
thral92

Post autor: thral92 »

nie podsuwajcie pomuslu z plesnia jak byl mostek to tez moze przejdzie. co do kur czy ty masz jakis latwy dostep do kurzych szczatkow ze je chcesz wszedzie miec to paznokcie to mostek. cos mi sie widzi ze w koncu wypchasz kure i bedziesz mial deamon princa :P

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Może ma fermę kurzą, albo psa poszukiwacza skarbów :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

thral92 pisze:nie podsuwajcie pomuslu z plesnia jak byl mostek to tez moze przejdzie. co do kur czy ty masz jakis latwy dostep do kurzych szczatkow ze je chcesz wszedzie miec to paznokcie to mostek. cos mi sie widzi ze w koncu wypchasz kure i bedziesz mial deamon princa :P
banal idziesz do sklepu prosze kurczaka i masz
albo prosze kurze lapki
gotujesz i masz kosci
tak oto zdobyc te zadkie artefakty

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ufff dobrze , ze napisales skad je masz , bo myslalem ze komus kury podkradasz i rytualnie mordujesz... Poza tym pisze sie RZadkie , a nie Zadkie...

Awatar użytkownika
Torres
Wodzirej

Post autor: Torres »

No nie... Nie wyrabiam <beka>. Wybaczcie, a teraz on topic.
Powiem tak... Jakbym mial grac z Twoja armia to bym chyba sie poddal od razu. Jest obrzydliwa. Niby powinno pasowac do Nurglea, ale niestety nie pasuje. Bo jest obrzydliwa w ten zly sposob.
Pomysl na kawalerie jest bardzo fajny. Niestety wykonanie duzo slabsze. Chyba powinienes sobie darowac orki ( i na marginesie: wszystkie organiczne czesci ;/ ).

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Torres pisze:No nie... Nie wyrabiam <beka>. Wybaczcie, a teraz on topic.
Powiem tak... Jakbym mial grac z Twoja armia to bym chyba sie poddal od razu. Jest obrzydliwa. Niby powinno pasowac do Nurglea, ale niestety nie pasuje. Bo jest obrzydliwa w ten zly sposob.
Pomysl na kawalerie jest bardzo fajny. Niestety wykonanie duzo slabsze. Chyba powinienes sobie darowac orki ( i na marginesie: wszystkie organiczne czesci ;/ ).
Nie słuchaj go, on nawet nie gra chaosem, tylko WE. Jak ktoś taki może coś wiedzieć o nurglu :D Ja popieram twoje dość dziwne, ale zajebiste pomysły :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

nie slucham
elfy delikatne sa
nurgle tez ale w inny sposob
chcialem obrzydliwa armie i mam ]:->
a to ze by sie poddal od razu to w to nie wierze

ODPOWIEDZ