nubek albo uber-trollma jedną z najbardziej przegiętych jednostek (manglery)
kluczem do sukcesu w 8-ej edycji jest maksymalizacja, dlatego warto/trzeba mięć i doom divery i lobby. poza tym czyni to armię bardziej uniwersalną.lobby
nubek albo uber-trollma jedną z najbardziej przegiętych jednostek (manglery)
kluczem do sukcesu w 8-ej edycji jest maksymalizacja, dlatego warto/trzeba mięć i doom divery i lobby. poza tym czyni to armię bardziej uniwersalną.lobby
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Zniosło, nie szkodziAndrzej pisze:Myślisz, że jest sens brać tego pająka? Imo to łatwy cel dla... wszystkiego
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Nie jest tak że mam brak tarczy tylko przy walce hth?tarcza lub Fencer's Blades (to broń magiczna do każdej łapki, daje jeszcze +1 atak),
Dopiero przeczytałemPower scroll niej jest super świetny ( czytałeś nowy faq na stronie GW)
Myślę że najcześciej będzie walił 2 choppami, jest też możliwość że będzie musiał wyjść z klocka i lepiej żeby miał możliwość obrony przed jakimś czarem z In.BSB raczej będzie bił dwurakiem/dwoma brońmi więc nie wiem czy potion jest potrzebny (chyba że jako ochrona przez dwelersami?)
Do rozważenia - DS zawsze może iść na goblińskiego szamanaW momencie gdy szaman jest moim generałem zawsze dostaje ochronę przed miscastem ( różdżka z przerzutem wyniku) rzadziej go wciąga warp, wiem że szkoda scrolla ale dla mnie jest pewniej
Postaram się coś skrobnąć po turniejua tak z ważnych rzeczy to jestem naprawę ciekawy jak Ci pójdzie, bo już dawno nie czytałem orkowego raportu. Czekam z niecierpliwością.
z tego co pamiętam to jeżeli posiadasz broń magiczną to zawsze musisz jej używać (bretończycy mają jakieś wyjątki tylko), ale moja pamięć jest zawodna więc pewności nie mam:UGH pisze:Nie jest tak że mam brak tarczy tylko przy walce hth?tarcza lub Fencer's Blades (to broń magiczna do każdej łapki, daje jeszcze +1 atak),