Kurcze ten DS bardzo by się przydał bo ja mam tęczę i jak wejdzie zdrada tzeentcha w nich to zejdą od jednego czaru... To samo z bramką...Semi pisze:to juz lepiej wyglada, ale dal bym maga z High i 3ci czar + jakis gadzet. HM ma mniejsze CV wiec mozna dluzej poczarowac
HE moja pierwsza
Re: HE moja pierwsza
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Dlatego go nie będzie:Semi pisze:to daj mu w takim razie scroll niszczacy, tak na dobra sprawe to ten twoj dyskowiec rozkreca sam cala armie tych hajow
Chaos Sorcerer of Slaanesh @ 195.0 Pts
General; Magic Level 2;
Enchanted Shield
Luckstone
Dispel Scroll
Steed of Slaanesh
Exalted Hero of Tzeentch @ 180.0 Pts
Halberd; Battle Standard;
Dragonhelm
Ironcurse Icon
Barded Chaos Steed
39+1 Chaos Marauders of Khorne @ 250.0 Pts
Great Weapon; FCG
5 Marauder Horsemen @ 75.0 Pts
5 Marauder Horsemen @ 75.0 Pts
6 Chaos Knights of Tzeentch @ 330.0 Pts
Standard; Musician
Blasted Standard
6 Chaos Knights of Tzeentch @ 290.0 Pts
Standard; Musician
Hellcannon @ 205.0 Pts
Models in Army: 64
Total Army Cost: 1600.0
Takie cuś będzie przeciwko... Mam prześlicznego lorda na steedzie więc odkurzę i kawę i maga... Nie wiem czy nie za mocne... Można by sciągnąć po kawalerzyście, sciąć maruderów do 20 wtedy wejdzie 10 warriorów... No ale mieliśmy o rospie hajów pogadać...
zmień marki na tych oddziałach, co by było klimatyczniej
Do tego zamień ta kawalerie na 10-12 worriorów.
Z tego co rozumiem to gracz HE jest początkujący, wiec w sumie nie ważne co złoży to i tak będzie miał mega pod górkę
Do tego zamień ta kawalerie na 10-12 worriorów.
Z tego co rozumiem to gracz HE jest początkujący, wiec w sumie nie ważne co złoży to i tak będzie miał mega pod górkę
Jak zmniejszycie format o 200, to tak. Inaczej marnie to widze. 2x10 elity HE to nic
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
To akurat żaden problem bo ja mogę i ogry i dragonogry łącznie ze spawnami wystawić... Chodzi bardziej o naukę gry, lajonów się z czasem dokupi...Andrzej pisze:Jak zmniejszycie format o 200, to tak. Inaczej marnie to widze. 2x10 elity HE to nic
To czemu nie możecie grać na mniejszy format albo proxować? Ja przez 2 lata grałem na kartonikach, zanim kupiłem wszystkie figsy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Nie rozumiem oporów przed graniem w domu na proxach, zwłaszcza jako początkujący. Jakby wszyscy byli tacy "normalni" to w battla grałoby o połowę mniej osób, bo po prostu zniechęciła by je konieczność wydania olbrzymich dla nich (bo spora część graczy zaczynała jako uczeń/student) kwot pieniędzy.
osobiscie popieram Grolshek'a w kwstii proxow, jako poczatkujacy gracz x lat temu tez nie tolerowalem proxow, ba nawet przez mysl mi cos takiego nie przeszlo, podobnie jak moim qmplom z ktorymi zaczynalem... poprostu gralismy tym co mielismy i juz a jak sie chcialo cos nowego to do sklepu po figsy...
A shaggota nie masz? Jakiegeś ogry i trole. To będzie git
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...