coroczne nagrody ligowe

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: coroczne nagrody ligowe

Post autor: Dymitr »

wspólne kandydatury, nominacje i tajne głosowanie na LL
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

a ja tylko takie pytanie zadam

Czy wszystko musi przez LL przechodzić?
Nie może być tak jak u chłopaków od 40k , że ich tam organ władczy zbiera kandydatury (czyli po 5 na kategorię co widzę) [w naszym przypadku LL by to robiła] a potem głosować mogą wszyscy gracze ligowi. Słabo to będzie wyglądało jak LL wybierać będzie kandydatury i jeszcze nad nimi głosować ....

//////////////////////edyt////////////

no tak jak , kminiłem i sprawdzałem jak to u chłopaków jest to już posty napisali buu :P

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Może ankieta na DMP? a nominacje zgłaszane na tydzień przed?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Ziemas. i Cłay fan z pomysłu sie zjebał;/
Kategorie LL
Nominacje Ankieta Forum
Decyzje JURY
I nagrody na Gali na DMP z soboty/niedziele

taki pomysł
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Dmtrij pisze:Ziemas. i Cłay fan z pomysłu sie zjebał;/
Kategorie LL
Nominacje Ankieta Forum
Decyzje JURY
I nagrody na Gali na DMP z soboty/niedziele

taki pomysł

To Jury słabo wygląda :]

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Gokish pisze:To Jury słabo wygląda :]
tez tak sadze. c'mon, to po prostu symboliczne nagrody publicznosci, nie ma po co ograniczac dostepu do decyzji.

a pomysl na nagrody super moim skromnym zdaniem, niewazne czy beda rzeczowe, czy po prostu jakies dyplomiki!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wydaje mi sie, ze budzet ligowy ogarnalby statuetki.
Dmtrij - ja napisalem tylko fakt, towarzyszy Laik do mnie uderzyl, komu jak komu, no ale jemu nie odpuszcze pociskow po sobie.

LL mogloby kategorie rzeczywiscie stworzyc, byloby latwiej.
Glosowanie przez forum moze byc ankieta lub postowe.
Niech tlum zadecyduje. (przy czym trzeba zrobic klazule z minimalna iloscia postow nie wiem jakies 20 czy cos, zeby 100 nowych uzytkownikow nie powstalo w 1 dzien)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

spoko pomysł,
Ja chciałbym by wieczorem an DMP zrobic taką galę. Za lige nagrody i te mlotki (Nazwa robocza) fajnie by mogło wyglądać

BTW wymyślmy nazwę dla tej angrody. Ziemko, założysz ankietę?
Moja propozycja Pasiakodalmar (poważnie) jakieś macie inne propozycje?

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

??
Obrazek
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Przestańcie zamieszczać zdjęcia swoich dziewczyn/chłopaków.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Karli pisze:Przestańcie zamieszczać zdjęcia swoich dziewczyn/chłopaków.
ktoś tu chyba jest zazdrosny :*

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Masz fajny avatar Lidder :mrgreen: . Może chciałbyś podmiany ja Ci sie znudzi? :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Zagadka...

Światek WFB postanawia zrobić konkurs z nagrodą w postaci pocałunku pięknej dziewczyny.

Czy będzie to;

A - Radosny konkurs z pocałunkiem Miss Bikini na koniec.

B - Wojna Secesyjna Skostniałych Struktur, z Rewolucją i Wzmożeniem Moralnym, Głosowaniem w sprawie Głosowania, obrzucaniem się błotem, wyzwiskami i zdjęciami pedałów, zaś na zakończenie zostanie wręczone Zdjęcie Przechodnie Miss Bikini które będzie można lizać.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Lidder pisze:Tak. Dla potwierdzenia moich słów: zagłosowałbym na Łódź ze względu na zajebistą obsadę sędziowską. Kudłaty na każdym masterze wspomina co tam przeżył :D Czy master był z tego powodu słaby? wątpię, ale na pewno zabawny miejscami ;)
Na tym masterze przebojem było to, że we wszystkich kiblach skończył się papier i wszyscy przychodzili do mnie (owijałem papierem figsy) następnego dnia jechałem z figurkami obijającymi się o siebie ale z poczuciem, że ocaliłem wiele istnień ludzkich :mrgreen:
Ogólnie pomysł fajny ale trzeba się dobrze nad kategoriami zastanowić żeby nie było sytuacji w której ktoś specjalnie wały próbuje wsadzić żeby w przyszłym roku odebrać statuetkę lub organizator mastera wywalający korki w czasie piątej bitwy :D
swieta_barbara pisze:- najgorzej pomalowana armia na masterze (naturalnym wyborem bylby tu crus)
[-X A armię Pedrosa Ty widział? :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Lazur pisze:Ogólnie pomysł fajny ale trzeba się dobrze nad kategoriami zastanowić żeby nie było sytuacji w której ktoś specjalnie wały próbuje wsadzić żeby w przyszłym roku odebrać statuetkę lub organizator mastera wywalający korki w czasie piątej bitwy :D
Najlepsze sa te zrobione przez przeoczenie, np rozegranie 2 swoich tur pod rzad :D Chociaz herdstone Klopsa "spelniajacy normy europejskie" tez bardzo dobry :D
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ja miałem ciekawy wypadek, jak na arenie Kuba L. zamiast swojej fazy magii kazał mi czarować:) co prawda nie zrobiłem tego, ale było kuszące:D:D:D:D

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Tez dobre :D
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Pomysł jest zajebisty, ale mam jedno ale:
Mianowicie co roku jedną kategorie będzie wygrywał KLOPS - zgadnijcie którą??

A co do pomysłu jak to zrobić wszystko to najlepiej będzie:

Kategorie wybierze LL
Póżniej można zrobić oddzielne tematy dla poszczególnych kategorii na forum otwartym.
Tam kazdy chętny bedzie wpisywał przez jakieś 10 miesiecy swoje propozycje kogo i za co można utytuować.
Póżniej LL wybiera powiedzmy 10 najlepszych i na DMP każdy gracz dostanie takową ankiete do ręki (wypełnienie jej zajmie może z 5 min) i po 3 bitwie zrobimy gale.

Co wy na to??

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Pod warunkiem że nagroda dla najnieprzyjemniejszego gracza będzie "Orderem Karnego Kutasa za chujową atmosferę podczas bitwy"

A na poważnie, chyba nie trzeba już nic więcej do tego dodawać.

ODPOWIEDZ