coroczne nagrody ligowe
Moderator: swieta_barbara
Re: coroczne nagrody ligowe
wspólne kandydatury, nominacje i tajne głosowanie na LL
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
a ja tylko takie pytanie zadam
Czy wszystko musi przez LL przechodzić?
Nie może być tak jak u chłopaków od 40k , że ich tam organ władczy zbiera kandydatury (czyli po 5 na kategorię co widzę) [w naszym przypadku LL by to robiła] a potem głosować mogą wszyscy gracze ligowi. Słabo to będzie wyglądało jak LL wybierać będzie kandydatury i jeszcze nad nimi głosować ....
//////////////////////edyt////////////
no tak jak , kminiłem i sprawdzałem jak to u chłopaków jest to już posty napisali buu
Czy wszystko musi przez LL przechodzić?
Nie może być tak jak u chłopaków od 40k , że ich tam organ władczy zbiera kandydatury (czyli po 5 na kategorię co widzę) [w naszym przypadku LL by to robiła] a potem głosować mogą wszyscy gracze ligowi. Słabo to będzie wyglądało jak LL wybierać będzie kandydatury i jeszcze nad nimi głosować ....
//////////////////////edyt////////////
no tak jak , kminiłem i sprawdzałem jak to u chłopaków jest to już posty napisali buu
Może ankieta na DMP? a nominacje zgłaszane na tydzień przed?
Ziemas. i Cłay fan z pomysłu sie zjebał;/
Kategorie LL
Nominacje Ankieta Forum
Decyzje JURY
I nagrody na Gali na DMP z soboty/niedziele
taki pomysł
Kategorie LL
Nominacje Ankieta Forum
Decyzje JURY
I nagrody na Gali na DMP z soboty/niedziele
taki pomysł
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
tez tak sadze. c'mon, to po prostu symboliczne nagrody publicznosci, nie ma po co ograniczac dostepu do decyzji.Gokish pisze:To Jury słabo wygląda :]
a pomysl na nagrody super moim skromnym zdaniem, niewazne czy beda rzeczowe, czy po prostu jakies dyplomiki!
Wydaje mi sie, ze budzet ligowy ogarnalby statuetki.
Dmtrij - ja napisalem tylko fakt, towarzyszy Laik do mnie uderzyl, komu jak komu, no ale jemu nie odpuszcze pociskow po sobie.
LL mogloby kategorie rzeczywiscie stworzyc, byloby latwiej.
Glosowanie przez forum moze byc ankieta lub postowe.
Niech tlum zadecyduje. (przy czym trzeba zrobic klazule z minimalna iloscia postow nie wiem jakies 20 czy cos, zeby 100 nowych uzytkownikow nie powstalo w 1 dzien)
Dmtrij - ja napisalem tylko fakt, towarzyszy Laik do mnie uderzyl, komu jak komu, no ale jemu nie odpuszcze pociskow po sobie.
LL mogloby kategorie rzeczywiscie stworzyc, byloby latwiej.
Glosowanie przez forum moze byc ankieta lub postowe.
Niech tlum zadecyduje. (przy czym trzeba zrobic klazule z minimalna iloscia postow nie wiem jakies 20 czy cos, zeby 100 nowych uzytkownikow nie powstalo w 1 dzien)
spoko pomysł,
Ja chciałbym by wieczorem an DMP zrobic taką galę. Za lige nagrody i te mlotki (Nazwa robocza) fajnie by mogło wyglądać
BTW wymyślmy nazwę dla tej angrody. Ziemko, założysz ankietę?
Moja propozycja Pasiakodalmar (poważnie) jakieś macie inne propozycje?
Ja chciałbym by wieczorem an DMP zrobic taką galę. Za lige nagrody i te mlotki (Nazwa robocza) fajnie by mogło wyglądać
BTW wymyślmy nazwę dla tej angrody. Ziemko, założysz ankietę?
Moja propozycja Pasiakodalmar (poważnie) jakieś macie inne propozycje?
ktoś tu chyba jest zazdrosny :*Karli pisze:Przestańcie zamieszczać zdjęcia swoich dziewczyn/chłopaków.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Zagadka...
Światek WFB postanawia zrobić konkurs z nagrodą w postaci pocałunku pięknej dziewczyny.
Czy będzie to;
A - Radosny konkurs z pocałunkiem Miss Bikini na koniec.
B - Wojna Secesyjna Skostniałych Struktur, z Rewolucją i Wzmożeniem Moralnym, Głosowaniem w sprawie Głosowania, obrzucaniem się błotem, wyzwiskami i zdjęciami pedałów, zaś na zakończenie zostanie wręczone Zdjęcie Przechodnie Miss Bikini które będzie można lizać.
Światek WFB postanawia zrobić konkurs z nagrodą w postaci pocałunku pięknej dziewczyny.
Czy będzie to;
A - Radosny konkurs z pocałunkiem Miss Bikini na koniec.
B - Wojna Secesyjna Skostniałych Struktur, z Rewolucją i Wzmożeniem Moralnym, Głosowaniem w sprawie Głosowania, obrzucaniem się błotem, wyzwiskami i zdjęciami pedałów, zaś na zakończenie zostanie wręczone Zdjęcie Przechodnie Miss Bikini które będzie można lizać.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Na tym masterze przebojem było to, że we wszystkich kiblach skończył się papier i wszyscy przychodzili do mnie (owijałem papierem figsy) następnego dnia jechałem z figurkami obijającymi się o siebie ale z poczuciem, że ocaliłem wiele istnień ludzkichLidder pisze:Tak. Dla potwierdzenia moich słów: zagłosowałbym na Łódź ze względu na zajebistą obsadę sędziowską. Kudłaty na każdym masterze wspomina co tam przeżył Czy master był z tego powodu słaby? wątpię, ale na pewno zabawny miejscami
Ogólnie pomysł fajny ale trzeba się dobrze nad kategoriami zastanowić żeby nie było sytuacji w której ktoś specjalnie wały próbuje wsadzić żeby w przyszłym roku odebrać statuetkę lub organizator mastera wywalający korki w czasie piątej bitwy
A armię Pedrosa Ty widział?swieta_barbara pisze:- najgorzej pomalowana armia na masterze (naturalnym wyborem bylby tu crus)
Najlepsze sa te zrobione przez przeoczenie, np rozegranie 2 swoich tur pod rzad Chociaz herdstone Klopsa "spelniajacy normy europejskie" tez bardzo dobryLazur pisze:Ogólnie pomysł fajny ale trzeba się dobrze nad kategoriami zastanowić żeby nie było sytuacji w której ktoś specjalnie wały próbuje wsadzić żeby w przyszłym roku odebrać statuetkę lub organizator mastera wywalający korki w czasie piątej bitwy
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
ja miałem ciekawy wypadek, jak na arenie Kuba L. zamiast swojej fazy magii kazał mi czarować:) co prawda nie zrobiłem tego, ale było kuszące:D:D:D:D
Pomysł jest zajebisty, ale mam jedno ale:
Mianowicie co roku jedną kategorie będzie wygrywał KLOPS - zgadnijcie którą??
A co do pomysłu jak to zrobić wszystko to najlepiej będzie:
Kategorie wybierze LL
Póżniej można zrobić oddzielne tematy dla poszczególnych kategorii na forum otwartym.
Tam kazdy chętny bedzie wpisywał przez jakieś 10 miesiecy swoje propozycje kogo i za co można utytuować.
Póżniej LL wybiera powiedzmy 10 najlepszych i na DMP każdy gracz dostanie takową ankiete do ręki (wypełnienie jej zajmie może z 5 min) i po 3 bitwie zrobimy gale.
Co wy na to??
Mianowicie co roku jedną kategorie będzie wygrywał KLOPS - zgadnijcie którą??
A co do pomysłu jak to zrobić wszystko to najlepiej będzie:
Kategorie wybierze LL
Póżniej można zrobić oddzielne tematy dla poszczególnych kategorii na forum otwartym.
Tam kazdy chętny bedzie wpisywał przez jakieś 10 miesiecy swoje propozycje kogo i za co można utytuować.
Póżniej LL wybiera powiedzmy 10 najlepszych i na DMP każdy gracz dostanie takową ankiete do ręki (wypełnienie jej zajmie może z 5 min) i po 3 bitwie zrobimy gale.
Co wy na to??