Armed to da teeth

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Esco pisze:
Co do topora, to przecierz ten typek w grze ma S5 - czyli jest silniejszy od ogra czy minotaura, niemal jest tak silny jak smok czy wyverna! Takim toporem to on macha jedną łapą jak Kurnikova rakietą tenisową :P
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=1730
Co do siły, polecam ten temat.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

nie o malowanie mi chodziło tylko o plastik, no i już wiem - bo nie widziałem nwych (stare nie wszystko rozgrzebane)

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Takim toporem to on macha jedną łapą jak Kurnikova rakietą tenisową
Ja bym dał za przykład serenę williams - ona ma bary jak ork. Fajny figs - też popieram zmianę środka ciężkości w toporze, ale ten rzeźnicki kozik w drugim ręku zdecydowanie daje radę :)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Dobra, przekonaliscie mnie aby ruszyc dupe i pocisnac jeszcze troche tego figsa :P
Wrzuce fotki jak skoncze, ale jak dalej sie Wam bedzie nie podobalo, to poprosze Tomasha, zeby zmienil kazdemu z Was rangi na forum z "Chuk Norris" na "Jeczydupa" :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Jęczybuła już jest jako ranga. Thanks to Szaman.

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No to idąc za głosem tłumów poprawiłem co nieco:
1. Podstawka - dodany korek. Dzik już nie wygląda jakby miał zjechać z drzewa, tylko normalnie na nie wchodzi.
2. Nieszczęsny topór - przesunąłem środek ciężkości i zmniejszyłem ostrze.
3. Metaliki na zbroi - pojechane washem i wyciągnięte krawędzie (tego nie widać na zdjęciach, bo mam aparat z dupy)
4. Ostrze topora - wycieniowane żeby nie wyglądało płasko. Trzonek topora będzie jeszcze poprawiany.
5. Kły dzika - trochę bardziej rozjaśnione na końcu (ten element modelu jeszcze będę poprawiał)
6. Maska dzika wygląda na bardziej oklepaną :)

Coś mam jeszcze w nim zmieniać, czy mogę już go dokończyć i zacząć nim grać wreszcie? :P

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

mozesz grac... ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Toporek wyglada znacznie lepiej, ale inkow na metalikach nie widac. Poprawiac figurki mozna zwykle w nieskonczonosc, ale nie o to chodzi. Ta jest jest juz naprawde spoko. Mozesz sie brac za nastepną. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
korek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: korek »

Kuracja udana, nie ma co!
A swoją drogą to się zawsze zastanawiam, jak jakiekolwiek (humanoidalne) stworzenie może machać dwoma brońmi, w tym dwuręczną i do tego osłaniać się tarczą... ;)

ODPOWIEDZ