Cygor/Ghorgon
Moderator: Dibo
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Cygor/Ghorgon
fakt
Krowy...
Jabber ma zbyt gruby język, zbyt małe skrzydła i ciulową końcówkę ogona.
p.s. Strasznie duże podstawki.
Jabber ma zbyt gruby język, zbyt małe skrzydła i ciulową końcówkę ogona.
p.s. Strasznie duże podstawki.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Trochę obwieszeni niepotrzebnym stuffem, ale dają radę. Najlepszy cygor i mnie najbardziej potrzebny więc ogólnie się cieszę. Jabber cóż... muszę się opatrzyć, nie ma czegoś co odrzuca, ale i czegoś co przyciąga, taki zwyklak. No i te malowania GW, pamiętam że dziwaczny wydawał mi się razor, ale to była wina kolorów.
Ciała - fakt są brzydkie, takie zbyt ''ludzkie'' ale głowy mi się podobają. Gdyby Jabber miał większe skrzydła też by dawał rade. Tak czy siak 6.5/10 oceniłbym
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Jacek_Azael
- Masakrator
Niestety mam podobne odczucia, Jabber wygląda nawet fajnie, ale te bydlaki są nie za bardzo. Może za bardzo wymodelowane i wygolone ciałka mają, czyścioszki takie. No i za szczupłe, przynajmniej ghorgon - rączki jakieś takie małe, niegroźne się wręcz wydają ;/Kołata pisze:O kurde, ale paskudztwa :/
Armia z takim genialnym klimatem, a wszystkie najfajniejsze modele od minosów po large targety takie żalowe.
Akurat Jabberslythe chyba z tego najlepszy. Ale mordy i ciała tych krów są porażką.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Myślę że GW by zrobiło tego Gorgona bardziej podręcznikowo (w opisie pisze że prawie zawsze ma ostrzo-dłoń np., a ten model ma jakieś śmieszne 2 noże wychodzące z nadgarstka jak jakiś skaven), gdyby nie ten model, który wyszedł prędzej i może GW by miało problemy z prawami autorskimi gdyby zrobiło go tak jakw podręczniku?
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
- Khuman
- Ciśnieniowiec
fakt ten model jest genialny zerżnięty z AB
co do Cygora i Ghorgony, nic się nie postarali, to jest gigant z innymi plecami do tego inne rączki i głowy, reszta z zestawu giganta, żal, nie postarali się nic, i za co tu płacić, to że Krowy wynika z flaffu ale osobiście jestem zachwycony z tego, głowy naprawdę rewelacyjne ( 8 / 10 ,) ale reszta szkoda słów ( 4 / 10 ), te obwieszenia czaszkami, i innymi obeliskami na plus podnoszą ocenę o 3 ( czyli z 1 )
jabberslythe, bardzo fajny nurglowy DP, a nawet mógł by spokojnie robić za GUO, jak dorobi mu się spasłe brzuszysko , ogon średni, powinien dostać w nowym AB regenke ( 7 /10 ocena całości )
co do Cygora i Ghorgony, nic się nie postarali, to jest gigant z innymi plecami do tego inne rączki i głowy, reszta z zestawu giganta, żal, nie postarali się nic, i za co tu płacić, to że Krowy wynika z flaffu ale osobiście jestem zachwycony z tego, głowy naprawdę rewelacyjne ( 8 / 10 ,) ale reszta szkoda słów ( 4 / 10 ), te obwieszenia czaszkami, i innymi obeliskami na plus podnoszą ocenę o 3 ( czyli z 1 )
jabberslythe, bardzo fajny nurglowy DP, a nawet mógł by spokojnie robić za GUO, jak dorobi mu się spasłe brzuszysko , ogon średni, powinien dostać w nowym AB regenke ( 7 /10 ocena całości )
Skoro Khumanorowi się nie podobają, to tym samym u mnie zyskują bo rozumiem że nogi powinien mieć bardziej podobne do arachnoroka niż do giganta. Cygor ma kopyta, ba! nawet krowi ogon, jest git.
Przyglądam się temu jabberowi i wkurza mnie tylko to futerko. Gdyby miał łuski po całości inaczej by to wyglądało. Będzie konwersja
Przyglądam się temu jabberowi i wkurza mnie tylko to futerko. Gdyby miał łuski po całości inaczej by to wyglądało. Będzie konwersja
- Khuman
- Ciśnieniowiec
ma kopyta bo to krówka, w zestawie giganta też były kopyta do wyboru i to te same ogon fakt prze słodki pewnie ( brakuje takich detali w GW ) i Ghorgona też go może mieć, to jednak nie zmienia oceny ogólnej, nie postarali się tak jak z figurkami ogrówIddqd pisze:Skoro Khumanorowi się nie podobają, to tym samym u mnie zyskują bo rozumiem że nogi powinien mieć bardziej podobne do arachnoroka niż do giganta. Cygor ma kopyta, ba! nawet krowi ogon, jest git.
tak to futro nie potrzebnie dali, ale nie będzie problemu z przerobieniem tego
Czaszki czaszki czaszki! GW to jednak z nimi przesadza.
Dla mnie modele średnie. Fajnie, że chociaż jakiekolwiek są. Z podstawkami przesadzili. Ghorgona i Cygor na rydwanowej? Tym juz w ogóle będzie isę opłacało grać(ha, jakby teraz się opłacało ). Jak cygor jest do przełknięcia(poza łbem, który jest okropny). Ghorgona słaba wręcz. Brak futra i ta głowa... Jak te plastikowe ochydne minosy...
Dla mnie modele średnie. Fajnie, że chociaż jakiekolwiek są. Z podstawkami przesadzili. Ghorgona i Cygor na rydwanowej? Tym juz w ogóle będzie isę opłacało grać(ha, jakby teraz się opłacało ). Jak cygor jest do przełknięcia(poza łbem, który jest okropny). Ghorgona słaba wręcz. Brak futra i ta głowa... Jak te plastikowe ochydne minosy...