WE Smok i Treeman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bardzo ciekawe prace, szczególnie podoba mi się przejście barw na smoku i cieniowanie drzewa.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Jak dla mnie to smok trochę za jasny ma brzuch, ale ogółem spoko
nie pamiętam ile mi to zajęło ale coś +/- 1 dzien na oba zeszło bo je naraz robiłem to część armii byla.Elgrond pisze:smok świetny konwertowany na podwoziu elfickego na pewno sporo pracy w niego włożyłeś bardzo mi sie podoba super 5+ stawiam a tak przy okazji to ile go robiłeś![]()
![]()
Microart Studio i One-hell of a work;) zdychałem i bede niedługo zdychał znowu bo bedzie remakeGdzi ekupiles taka podstawke do drzewa?
wyciąłem mu kawał brzucha bezczelnie:) na dniach bedzie 2 wersja bo własnie sie zabieram za podobnego. Miło ze sie podoba ale sadze ze nie wymiatają...sa takie...znośne:)
zawaliste ]:-> niewiem co ale w tym smoku cos jest ze mi sie zajebiscie podoba
treeman tez ok
treeman tez ok
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
necromanci... 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
to strasznie szybko pracujesz
ja tak dziennie robie po około 2 - 3 h wiec pewno na mojego tez tyle czasu poświęcę ale ten dzień to od rana do nocy ? czyli 8-9h tak hmm dobry jestes
ja tak dziennie robie po około 2 - 3 h wiec pewno na mojego tez tyle czasu poświęcę ale ten dzień to od rana do nocy ? czyli 8-9h tak hmm dobry jestes
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
dzien w moim mniemaniu zaczyna sie o 10 konczy o 24. i tyle maluje jak nie mam innych planow. Treeman to prostactwo było smok trudniejszy. Figurki nie sa wybitne ale były na sprzedaż:) Malowac za dobrze nie umiem ale dziekuje:)
Smok i Treeman konwertowane oba, treeman niewiele gałązki dodane tylko i trawy, smok przeciety w połowie i wyprostowany, głowa zmieniona i ręce i nogi też:)
Takoż i mi sie zdawało:)