Na Poznań!
Moderator: Ziemko
Re: Na Poznań!
2000-2999 to 3 punkty do śmierci, sorry:*
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
3 punkty jak nic.
Ostatnia kmina polega na tym aby wywalić jedne razordony i wrzucić kowboja. Takie przemyślenie po dzisiejszych trzech grach. Łącznie 34:6 z dymitrem i jego Wochem oraz 17:3 z Kumanem i jego Dochem. Nie najgorzej. Pierwsze dwie grane rozpiską na razordonach, ostatnia na wywalonych saurusaach, wrzuconym kowboju i dodatkowych 28 skinków do cohort. Co myślicie?
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Na stronie 148 małego podręcznika pisze jak byk że na 2000 to 2 pkt. To samo pamiętam z dużego tylko nie mam go teraz pod ręką.
Turniej wygrany liczbą 60 punktów mówi sam za siebie. Po koleji bretonia, VC i Doch zostały zaplute do nogi. Jedyne straty zostały poniesione w bitwie 2 z VC, przeciwnik z pocisków zabił mi dwa i pół oddziała kameleonów.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
-
- Mudżahedin
dwaj kowboje to rewelacjaGolonka pisze:A pro po. Mam nową kminę na dwóch kowbojach zamiast tych saurusów. Hmm... może działać.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
-
- Mudżahedin
Ja gram na dwóch bo ciężka jest przeżywalność 3.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
a proposA pro po.
ale żeby nie było spamu szybkie pytanko: testował ktoś Skink Chiefa ze Staff of Lost Sun albo z Venom of Firefly Frog + blow pipe?
Ta druga opcja ciut tańsza, ale i tak kosztuje tyle co oddział skinek skirmisherów, natomiast obaj byliby na eteryki, driady, ten pierwszy może nawet coś większego ugryźć...