Ale przynajmniej nie powiesz: ich habe kein geldto co znalazłeś to właśnie mój Arbeit, co z rzadka mach frei
szkic do conversa Siaska
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Kerim pisze:Man, dopiero wychodzę z zapaści po pracy dzisiejszej nocy, na weekend mam 25 rysunków w kolorze. Jak myślisz, kiedy kapitan?Siasek pisze:miodzio miodzio miodzio Kerim zwiarujeje na treningu dostlaem 2 razy w pape pilka bo mysalelm o tej figsie spac po nocy pewnei niebede mogl
a jak stoisz z Kapitanem?
w zasadzie to jedyna słuszna metoda.W ogóle to uważam że to świetna metoda zrobić sobie jakiś szkic przed przystąpieniem do pracy. Jak będę odrabiał "pracę domową" z ostatniej lekcji
to przedtem też coś sobie porysuje
a to co znalazłeś to właśnie mój Arbeit, co z rzadka mach frei
neiwiem, ale czekam z neicerpliwosicią kurde, ale mnei podjarales tym szkocem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
uff puff. no kerim.
to ja chyba skonczylem konwertowac Orka, (dalem mu taki fajny rogaty chełm, troche kolczugi dorobilem, i dalem na plerkach futra) wiec teraz sie bierem za malowanie wieczorem jak green wyshcnie i posprejuje figurke to chyba dam zdjecia
to ja chyba skonczylem konwertowac Orka, (dalem mu taki fajny rogaty chełm, troche kolczugi dorobilem, i dalem na plerkach futra) wiec teraz sie bierem za malowanie wieczorem jak green wyshcnie i posprejuje figurke to chyba dam zdjecia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
obawiam się że od jeżdźca nada się ino tułów - nogi ma na beczce prostowane - ciężko będzie. Ale kupiłem dziś na potrzebę tej konwersji (a tak) pudło gnoblarów. w moich zbiorach nie ma, ale Natalia może nam pomóc - potrzebne części były w wypraskach do ludzkich gangów Mordehajowych - opancerzeni kolesie, mi się niestety rozlazły.
1 - zrobiłem jeszcze jednego gnobsa - żeruje na płaszczu delikwenta - zasugerowałem się łepeciną gnoblara w pełnym chełmie
2 - kupiłem na potrzebe tej konwersji zestaw "heros imperialny", więc mogę ruszać, ale wstaw tu zdjęcia tego orkasa - muszę popatrzeć jak podstawka wygląda.
To już drugi zakup na cześć tego orka, oj chłopie, nie wymalujesz mi się )))))))
2 - kupiłem na potrzebe tej konwersji zestaw "heros imperialny", więc mogę ruszać, ale wstaw tu zdjęcia tego orkasa - muszę popatrzeć jak podstawka wygląda.
To już drugi zakup na cześć tego orka, oj chłopie, nie wymalujesz mi się )))))))
odrobie w polu ziemnioki bede kopał podstawke dajemu my 40 x 40. bedzie mala dioramka
podstawka ma po jednej stronie skały wysokie ()na nich bedzie stał ork) a nizej bedzie ten gnoblar z cialem. naszkicuj mi jak ma wygladac podstawka to ją zrobie. albo zrob figse bez podstawki a dalej to sobie go juz usytuluje jakos na podstawce