szkic do conversa Siaska

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

to co znalazłeś to właśnie mój Arbeit, co z rzadka mach frei
Ale przynajmniej nie powiesz: ich habe kein geld :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Kerim pisze:
Siasek pisze:miodzio miodzio miodzio :D Kerim zwiarujeje :D na treningu dostlaem 2 razy w pape pilka bo mysalelm o tej figsie :D spac po nocy pewnei niebede mogl :D

a jak stoisz z Kapitanem?
Man, dopiero wychodzę z zapaści po pracy dzisiejszej nocy, na weekend mam 25 rysunków w kolorze. Jak myślisz, kiedy kapitan? :evil:
W ogóle to uważam że to świetna metoda zrobić sobie jakiś szkic przed przystąpieniem do pracy. Jak będę odrabiał "pracę domową" z ostatniej lekcji
to przedtem też coś sobie porysuje
w zasadzie to jedyna słuszna metoda.
a to co znalazłeś to właśnie mój Arbeit, co z rzadka mach frei

neiwiem, ale czekam z neicerpliwosicią :P kurde, ale mnei podjarales tym szkocem :D

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

szkocem...
szkoc to szkocki koc?
Muszę dziś po jakieś gnoblary zajżeć, no i GS się skończył

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

UWAGA!!! Potrzebuję nogi tego zdekapitowanego, a jak masz górę to jeszcze lepiej

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Kerim pisze:UWAGA!!! Potrzebuję nogi tego zdekapitowanego, a jak masz górę to jeszcze lepiej
holly shit... niemam nic takiego... ale bede szukał.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

obra, chyba znalazlem nogi i tulow od jezdzca (tzn. mam cale cialo jesli chcesz, lacznie z lapami i wszystkim, chociarz glowy chyba nie potrzebujesz ;) ) i troche GS'u mam ja ale to malutko...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Piszecie tu po niemiecku. Jesteście ŹLI! :evil:

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

To nie niemiecki, zdaje Ci się :P To sekretny język ciężko pracujących samców :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

uff puff. no kerim.
to ja chyba skonczylem konwertowac Orka, (dalem mu taki fajny rogaty chełm, troche kolczugi dorobilem, i dalem na plerkach futra) wiec teraz sie bierem za malowanie ;) wieczorem jak green wyshcnie i posprejuje figurke to chyba dam zdjecia :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ashin pisze:
To nie niemiecki, zdaje Ci się :P To sekretny język ciężko pracujących samców :P
Dziwnym trafem słyszę go codziennie na wydziale, gdzie 85% studentów to samice ;)

Siasek dawaj zdjęcia :)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

obawiam się że od jeżdźca nada się ino tułów - nogi ma na beczce prostowane - ciężko będzie. Ale kupiłem dziś na potrzebę tej konwersji (a tak) pudło gnoblarów. w moich zbiorach nie ma, ale Natalia może nam pomóc - potrzebne części były w wypraskach do ludzkich gangów Mordehajowych - opancerzeni kolesie, mi się niestety rozlazły.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Skavenblight pisze: Siasek dawaj zdjęcia :)
jakoby uznalem ze moje futerko jest zbyt slabe, postanowilem zrobic nowe. ale z chelmu jestem zadowolony :D

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

1 - zrobiłem jeszcze jednego gnobsa - żeruje na płaszczu delikwenta - zasugerowałem się łepeciną gnoblara w pełnym chełmie

2 - kupiłem na potrzebe tej konwersji zestaw "heros imperialny", więc mogę ruszać, ale wstaw tu zdjęcia tego orkasa - muszę popatrzeć jak podstawka wygląda.

To już drugi zakup na cześć tego orka, oj chłopie, nie wymalujesz mi się :))))))))

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

odrobie w polu :D ziemnioki bede kopał ;) podstawke dajemu my 40 x 40. bedzie mala dioramka ;)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

ale tam korek jakiś, wysokość nie równa

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

tzn.? ;]

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

to znaczy że jeśli zrobię to w jednej płaszczyźnie to gnoblar zawiśnie w powietrzu - podstawka jest bez niczego?

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

ja myslalem ze to jest forum, a nie czat :-.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

podstawka ma po jednej stronie skały wysokie ()na nich bedzie stał ork) a nizej bedzie ten gnoblar z cialem. naszkicuj mi jak ma wygladac podstawka to ją zrobie. albo zrob figse bez podstawki a dalej to sobie go juz usytuluje jakos na podstawce ;)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

dobra, widzę że czeka mnie robienie podstawki, o man, malujesz mi za niego 2 katapulty (na razie) :D

Zablokowany