kurak HD
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bless, priv
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zostawię ci drut - moja pomoc na niewiele się przyda bo nie wiem czy to wogule da rady. możesz potem odebrać, chcesz?bless pisze:Dzieki za chec pomocy, ale niestety nie bede mogl wpasc jutro na lekcje do Fabciow (praca... ). Jakos sobie poradze. Potne kable od kompa, czy cos...Kerim pisze:
do FiFu mogę jutro coś przynieść
W sklepie "metalowym" zobacz też
bez przesady tego drutu nie było by 10 kilometrów,
No, dość offtopu - krasnal rośnie hehehe....
Bardziej mu do ślimaka będzie niż do kuraka, no i czapka musowo, ale nie jestem shure co do brody, chciałem ograniczyć się do 3 warkoczy a reszta to kudły, no i poważnie się zastanawiam, czy nie olać wąsy - wyglądał by bardziej perssko.
No, dość offtopu - krasnal rośnie hehehe....
Bardziej mu do ślimaka będzie niż do kuraka, no i czapka musowo, ale nie jestem shure co do brody, chciałem ograniczyć się do 3 warkoczy a reszta to kudły, no i poważnie się zastanawiam, czy nie olać wąsy - wyglądał by bardziej perssko.
po tej "dupie" byla buzka zo oznacza za ZARTUJEbless pisze:Saurus, masz u mnie pierwsze ostrzezenie. Zobacz sobie do przyklejonego tematu: "Zanim wypowiesz sie na temat prac, ktore tu znajdziesz". Prosze, bys przestrzegal zasad, ktore sa przedstawione w tamtym temacie.SauruS PoweR pisze:jak dla mnie to z dupy ta praca
zajebiscie lepisz ludki ale to jest jakis badzie... znaczy paździeż
a poza tym to Kerimowi sie moja wypowiedz podoba